Fabrica Becker România, cu sediul în Gherla, și-a închis activitatea după ce mai mulți angajați au fost depistați cu coronavirus.

Mai mulți angajați au făcut testul pentru depistarea virusului SARS-CoV-2. În urma testării, 17 persoane au fost confirmate luni, 14 septembrie, pozitive cu noul coronavirus. 

Mircea Abrudean, Prefectul Clujului, a precizat că este în curs o anchetă epidemiologică, iar în funcție de rezultatul anchetei se vor impune și alte măsuri. Mai multe detalii legate de acest caz urmează să fie anunțate marți, anunţă gherlainfo.ro.

Primul caz pozitiv din orașul Gherla apăruse în luna aprlie a acestui an tocmai la fabrica Becker Romania, iar apoi au urmat să fie testaţi pozitivi și alți angajați. În data de 18 aprilie deja erau 10 angajaţi testaţi pozitivi.

Deoarece nu a fost vorba despre un caz izolat, iar numărul de persoane confirmate era în creștere, conducerea companiei a decis la acea vreme ca întregul personal să intre în șomaj tehnic pentru două săptămâni, urmând ca din data de 5 mai să fie reluată activitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here