Platformele de pariuri online oferă multe avantaje celor care aleg să-și deschidă un cont și să joace regulat. Pe lângă modalitatea simplă și comodă de a plasa pariurile, oferta este foarte diversificată, cu multe campanii și bonusuri substanțiale de joc, pagini dedicate de ponturi și cote pariuri online foarte bune.

Datorită dinamicii pieței și preferințelor clienților actuali, platformele trebuie să se reinventeze continuu și să dea o nouă dimensiune pariurilor sportive. Astfel apar permanent opțiuni avansate de joc, menite să crească șansele și să securizeze câștigurile. Printre cele mai apreciate funcții de acest tip menționăm: cash-out, betting exchange, ponturi de la un expert.

De ce sunt cotele la pariuri online mai bune?

Fiecare casă de pariuri stradală și fiecare platformă licențiată de pariuri online poate avea propriile cote. În funcție de meci, de oferta agenției, de opțiunile pariorilor, aceste cote pot fi mai mari sau mai mici.

Chiar dacă diferențele sunt nesemnificative, alegerea cotelor celor mai bune influențează, pe termen lung,  valoarea câștigurilor.  Tocmai de aceea găsirea modalității de pariere cu cele mai avantajoase cote poate fi una extrem de importantă.

De regulă, cotele platformelor de pariuri online sunt mai bune deoarece:

  • Așteptările clienților online sunt mai mari

Platformele online sunt cele care au revoluționat pariurile sportive. Ele trebuie să vină cu funcții cât mai bune și să ofere, pentru atractivitate, opțiuni mult mai avantajoase de joc. În lupta cu agențiile de pariuri stradale, competiția este una cât se poate de serioasă. De aceea cotele și bonusurile de joc cântăresc greu în câștigarea clienților.

  • Chiar și cu diferențe infime, la sume mari orice plus contează

Chiar dacă cotele sunt sensibil mai mari, atunci când ai de încasat câștigul, costurile generale pot fi în avantajul tău. Oricât de mică ar fi diferență, la o valoare mare jucată, aceasta se transferă și profitului tău.

  • Ai opțiunea betting exchange

În cazul în care ți se pare că unele cote oferite de platforme nu sunt pe placul tău, poți alege varianta de betting exchange. Aceasta funcționează ca a piață liberă, platforma fiind doar un canal pentru reglementarea tranzacțiilor.

  • Ai opțiunea cash-out

Poți obține dintr-o cotă atât cât îți dorești. Prin funcția cash-out ai posibilitatea de a ieși dintr-un meci, chiar dacă acesta nu s-a încheiat. Astfel poți securiza oricând profitul obținut la un moment dat și poți elimina riscul de a pierde tot.

  • Alege sporturi pentru care cotele sunt mai bune la modul general

În cazul în care cauți un anumit sport și vrei să fii sigur că alegi platforma cu cele mai bune cote, merită să urmărești în timp evoluția cotelor pe cele mai importante platforme. În funcție de ceea ce observi, poți spune că online-ul îți oferă cele mai bune cote.

Evident că nu ai cum să știi în fiecare moment ce agenție sau platformă are cele mai bune cote. Nu există măsurători pentru așa ceva și lucrurile se află într-o continuă dinamică. De ceea, cea mai sigură metodă pentru a te bucura de cele mai avantajoase cote este să joci pe mai multe platforme și să vezi în timp care sunt rezultatele generale. 

Pentru mai multe informații și amănunte, merită să iei în calcul și varianta de ponturi la pariuri online de la specialiști. Poți găsi multe detalii despre platforme și cotele lor.

Nu pierde niciodată din vedere că pariurile sportive implică estimări și rezultate probabile. De aceea, joacă responsabil, dacă ai peste 18 ani și doar pe platforme licențiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here