Două femei, în vârstă de 53 și 65 de ani, au fost ucise într-o localitate din Satu Mare. Autorii crimei au fost găsiți la scurt timp și sunt doi bărbați din Ungaria care au intrat în casă dându-se drept vânzători ambulanți.

Alarma la 112 a fost dată de către o rudă a uneia dintre cele două victime. Seara, aceasta le-a văzut trupurile neînsufleţite de pe geamul casei. A dorit să intre în locuinţă, dar nu a reuşit, astfel că a cerut ajutor la 112. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au descoperit urmele de violenţă de pe trupurile femeilor.  

„În jurul orei 16:50 a fost un apel la 112 care anunţa că într-o locuinţă au fost găsite două femei decedate. Din primele informaţii de la faţa locului a existat suspiciunea de omor, astfel că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a declarat pentru „Adevărul”, comisar Florentina Nagy, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. 

Criminalii, doi bărbaţi din Ungaria 

Potrivit publicaţiei Presasm.ro, la scurt timp de la comiterea crimei, bărbaţii care le-au omorât pe cele două femei au fost opriţi în trafic de către poliţişti. Este vorba despre doi bărbaţi din localitatea Debrecen, Ungaria. Pentru a intra în casa uneia dintre femei, aceştia s-au dat drept comercianţi ambulanţi şi intenţionau să vândă plăpumi. Cel mai probabil, cele două au fost atacate în momentul în care femeia a încercat să le plătească produsul achiziţionat.

Cele două femei erau vecine şi obişnuiau să se viziteze des. Cel mai probabil, aşa se explică şi faptul că ele două erau împreună în momentul în care au fost omorâte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here