O fetiță în vârstă de patru ani a fost omorâtă, marți noapte, de mama ei, la Timișoara. Fetița a fost găsită de către polițiști înecată în cadă și cu venele tăiate.

Criminala, în vârstă de 38 de ani și de profesie educatoare, ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soț, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenționează să divorțeze.

După ce a comis crima, femeia a sunat la 112 pentru a-și recunoaște fapta și s-a încuiat în baie, oamenii legii fiind nevoiți să spargă ușa pentru a intra. În timp ce polițiștii efectuau cercetări la fața locului, femeii i s-a făcut rău,spunându-le celor prezenți că a băut erbicid în încercarea de a se sinucide. Criminala a fost transportată, sub escortă, la spital, conform cotidianul.ro.

Asasina era educatoare într-un sat din județul Timiș și-a luat concediu fără plată în urmă cu trei săptămâni.

“Lucrează la Școala Gimnazială Murani, la grădiniță. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta și încerca să-și caute un loc de muncă care să o ajute să scape de navetă și să primească un salariu mai bun. Nu a părut niciodată că are probleme de comportament, era o persoană calmă, a terminat Artele Plastice, a desenat tot timpul, vorbea frumos, era liniștită”, a declarat inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here