Din motive necunoscute Poliția Cluj l-a protejat cât a putut pe autorul accidentului care a avut loc pe centura CUG Apahida, în cursul serii de sâmbătă. În acest accident, doi tineri, unul de 34 de ani, Rareș Sabău, și Octavian Rus, de 23 de ani, au murit.

Ziardeapahida.ro a aflat, în exclusivitate, că autorul acestui accident se numește Aras Dogukan, are 23 de ani, și locuiește în Cluj Napoca. Încă nu este clar motivul pentru care Poliția Cluj a ținut sub cheie identitatea acestei persoane.

Aras Dogukan apare că este un tânăr care se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Pe site-ul OLX, un anume Aras Dogukan figurează că în cursul lunii martie a scos la vânzare un autoturism marca Ford, similar cu cel condus de el în momentul producerii accidentului.

Dupa accident, Dogukan Aras a sters toate referile la el, contul de facebook dar și anunțurile de vânzare de mașini.

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În timpul audierilor, tânărul a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea a continuat să se deplaseze, fiind prins în localitatea Răscruci.

accident mortal

accident cluj

accident mortal 1

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here