Presedintele PNL Crin Antonescu sustine în continuare ca este nevoie de rasturnarea Guvernului Boc, dar nu va mai insista în fata celor de la PSD, fiindca i se pare ca nu exista vointa. Victor Ponta l-a asigurat pe Crin Antonescu ca vrea sa-l dea jos pe Emil Boc din fruntea guvernului, dar nu a acordat prea multe sanse celor trei variante expuse de liderul liberal.
Crin Antonescu spune ca orice partid vrea singur la guvernare, inclusiv PNL, dar ramâne de vazut daca o pot face singuri. "De actualitate mi se pare cum împiedicam actualul guvern sa mai dauneze României. Faptul ca într-o logica elementara nu poti spune guvernul asta nu e bun fara sa poti spune care e varianta de înlocuire. Pentru a putea da jos guvernul, trebuie o majoritate parlamentara", a declarat Antonescu.
"Domnul Antonescu a fost alaturi de mine în Parlament pe 15 iunie când am vrut sa dam jos guvernul Boc si în toamna vom încerca sa facem acelasi lucru din nou. În primul rând, vreau sa spun ca nu ma preocupa ce voi spune parlamentarilor, ci ce le voi spune românilor.", a declarat Ponta.
Victor Ponta a subliniat ca s-a hotarât în structurile de conducere ale PSD ca acest partid nu va intra la guvernare decât dupa alegeri anticipate. "CEx al PSD s-a votat în unanimitate ca PSD intra la guvernare dupa alegeri, dincolo de asta nu mai am ce sa spun. În afara de domnul Geoana nimeni nu este de acord, dar nu stiu daca e o parere personala sau o gândire a anului 2009", a spus presedintele PSD.
Agerpres 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here