Fostul aliat al lui Traian Băsescu din PMP, Radu Cristescu, afirmă că judecătorul din dosarul fostului președinte cu CNSAS a făcut cerere de abținere, care i-a fost însă respinsă. Cristescu se întreabă în aceste condiții dacă se încearcă mușamalizarea dosarului lui Băsescu.

Citește și: Denunț pe numele lui Traian Băsescu la Parchetul General

„Vis a vis de procesul turnătorului Băsescu, alias Petrov, de reținut, interesant sau suspect este faptul ca judecătorul desemnat la Curtea de Apel București să judece dosarul de colaborator a pârâtului Traian Băsescu a făcut cerere de abținere pe data de 5.06.2019 în acest dosar. Completul desemnat să soluționeze cererea de abținere a judecătorului a refuzat cererea, urmând ca tot acesta să judece dosarul.
Oare de ce? Se încearcă oare mușamalizarea dosarului pentru ca turnătorul să-și continue parcursul în Parlamentul European? În condițiile în care speța este foarte simplă și verdictul același, pentru că inculpatul și-a recunoscut fapta!

Întrebare întrebătoare!
De ce judecătorul s-a recuzat?
De ce același judecător va judeca dosarul?”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook,potrivit cotidianul.ro.

CNSAS a depus la Curtea de Apel București o acțiune prin care cere stabilirea colaborării cu Securitatea a lui Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here