CSM anunta, vineri, ca a trimis „decidentilor” motivarea avizului negativ pe care Sectia de procurori l-a dat in cazul cererii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, formulata de ministrul Justitiei, Tudore Toader.

„In urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului justitiei de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca hotararea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivata si inaintata decidentilor pentru a dispune masurile legale.

Hotararea va putea fi vizualizata pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii la sectiunea Activitate consiliu – Hotarari ale CSM”, transmite CSM intr-un comunicat

Reacția lui Augustin Lazăr după avizul CSM

Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cererii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost finalizat. Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a susținut la ieșirea de la CSM că avizul are „poziția Ministerului Public”.

„Într-adevăr, confirmă motivarea a ceea ce a spus Ministerul Public”, a spus Augustin Lazăr.

Sursă: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here