Se știe deja că judecătorii din Cluj se încadrează în tipologia celor mai bine plătiţi oameni din România, dar se pare că nici partenerii de viață ai acestora nu se lasă mai prejos. Dacă săptămâna trecută Gazeta de Cluj v-a prezintat cu ce se ocupă soții sau soțiile judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj dar și cât au încasat aceștia în anul precedent, acum vă vom arata cum stau lucrurile pentru familiile judecătorilor de la Tribunalul Cluj.

Familiile de justițiari

Soțul judecătoarei Rodica Elisabeta Guzu lucrează la Curtea de Apel Cluj de unde în anul precedent a încasat 132.856 de lei. Aceștia dețin trei terenuri și patru apartamente.

Dorin Tatu, soțul Claudiei Oana Tatu lucrează la Judecătoria Cluj și a avut un venit de 160.000 anual. Acei doi dețin șapte terenuri, două apartamente, o casă de locuit și o casă de vacanță.

Marius Claudiu Botogan este soțul Rodicăi Georgiana Fărcaș-Hîngan. Acesta a încasat în anul precedent 114.427 de lei din funcția de procuror la Parchetul de lângă Tribunalul Cluj.

Florin Mihai Mornăilă, soțul Ramonei Mornăilă a avut în anul precedent un venit de 204.954 de lei din funcția de procuror la DIICOT-ST Cluj.

Soția judecătorului Ioan Gaga are și ea funcția de judecătoare. Aceasta a avut un venit de 94.794 de lei în anul precedent de la Judecătoria Cluj-Napoca. Cei doi soți dețin un teren și o casă de vacanță.

Iulian Păcurar este soțul Paulei Victorița Păcurar. Acesta lucrează la Tribunalul Specializat Cluj de unde are un venit anual de 151.876 de lei. Cei doi dețin conform declarației de avere un apartament.

Soții care au preocupări diferite față de partenerii acestora

Cristian Adrian Balint, soțul judecătoarei Camelia Balint are funcția de evaluator la PFA Balint Cristian Adrian. Acesta a avut în anul precedent un venit de 13.431. Cei doi soți dețin împreună două terenuri, o casă și un spațiu comercial.

Soțul judecătoarei Florina-Sanda Bolchiș lucrează la Primăria Căpușu Mare de unde a avut un venit anual de 26.871. Cei doi dețin patru terenuri, un apartament și o casă.

Adrian Cimbrudean, soțul Ancăi Corina Cimbrudean este inginer la SC UTILAJ PREST SRL de unde a încasat în anul 2018 suma de 30.000 de lei. Soții Cimbrudean dețin un apartament și o casă.

Partenerul Marcelei Sanislav Oncică, Dan Sanislav Oncică, a încasat în anul precedent suma de 77.2220 de la Romtelecom SA. Cei doi dețin conform declarației de avere un teren.

Daniel Dan Selesiu, soțul judecătoarei Ana Sorina Seleșiu, este consilier județean. Acesta a înacasat un venit anual de 72.134 de lei. Cei doi soți dețin patru terenuri, trei apartamente și o casă.

Mirela Danileț, soția judecătorului Cristi Danileț lucrează la Spitalul Municipal Cluj-Napoca de unde a încasat 38.200 de lei. Cei doi dețin împreună două terenuri și două apartamente.

Soțul judecătoarei Ariana-Lăcrimioara Ilieș a încasat în anul precedejnt 75.099 de lei de la SC PAPYRUS ROMANIA. Soții Decebal dețin trei terenuri și un apartament.

Ana Belean, partenara de viață a judecătorului Emil Belean a avut în anul precedent o pensie de 23.500 de lei.   

Soțul Monicăi Trofin este lector la Universiatate Babeș Bolyai de unde a încasat un venit anual de 58.930 de lei. Cei doi soți dețin trei terenuri, două case și un apartament.

Ecaterina Matyus, soția judecătorului Petru Urs are funcția de director direcție la Banca Transilvania de unde a încasat un venit anual de 332.547 de lei. Cei doi dețin opt terenuri, un apartament și o casă.

Burlacii Tribunalului Cluj

Aproape jumătate din judecătorii de la Tribunalul Cluj sunt necăsătoriți. Cei care nu au completat rubrica soț/soție sunt: Doica Alin-Florin, Ghişoiu Oana Raluca, Jacotă Cătălin, Taşcă Dan-Ioan, Boiciuc Ioana Nora, Lupea Ioan-Marius, Rad Anca Maria

Ramirez-Molina Ioana Liliana, Groza Anca Maria, Nan Alexandrina Ioana, Noja, Carmen-Simona, Oneţ Georgeta Olimpia, Bujor Maria Francesca și Cătuna Daniela.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here