Mihai Gâdea a prezentat, luni, la „Sinteza zilei”, imagini exclusive cu Laura Codruța Kovesi pe Aeroportul Otopeni.

În imagini se observă cum fosta șefă a DNA este îndeaproape vegheată de un ofițer SPP.

„Ce făcea doamna Kovesi astăzi și mai ales cu cine? Doamna Kovesi pleca din țară – dacă e în interes de serviciu… Domnul Lazăr o trimite acum probabil cu diverse mesaje sau poate că nu, în condițiile în care scandalul din justiție este cât casa.

Doamna Kovesi avea ceea ce pare a fi un SPP-ist după domnia sa la plecarea din țară”, a explicat Mihai Gâdea.

Vezi video pe antena3.ro

Jurnaliștii de la Catavencii au o altă opinie și spun că domnul cu care este Kovesi însoțită nu este SPP-ist. Vă redăm un articol publicat în 2017 în Catavencii, intitulat ”Serviciul de Protecție și Plăcere”:

”Cu ani în urmă, prin 2007, doamna Kövesi Laura Codruța divorța de domnul Kövesi Eduard. Gurile rele ale vremii, mult mai puține și mai liniștite decît cele ale vremurilor noastre, cîrîiau cui voia să plece urechea despre faptul că la originea divorțului s-ar fi aflat taman protectorul de la SPP al doamnei (la acea vreme) procuror general. Deh, distanța față de orașul conjugal era mare, soțul avea biznis acasă cu Teszari, nopțile erau reci în București, sepepistul aproape… V-ați dat seama, răutăți.

Peste ani, singură cu acte în regulă, doamna a început să-și împartă solitudinea cu directorul de marketing al celor de la RCS&RDS. A durat ce-a durat, a aflat toată presa după ce s-a scris în Cațavencii, iar pasiunea s-a topit sub reflectoarele media. Directorul de marketing a fost înlocuit, pentru o scurtă perioadă, cu un om foarte informat, angajat al SIE. A fost, pur și simplu, dragoste curată pentru justiție și adevăr. Dar nici asta n-a durat. Ca să n-o ia nopțile reci de iarnă pe nepregătite, doamna Kövesi a acționat preventiv și și-a tras extrem de aproape noul aghiotant pus la dispoziție de către SPP. Atît de aproape încît nu se poate dezlipi de el nici atunci cînd călătorește peste hotare, dar nici atunci cînd, ajunsă în locuința de serviciu, cu gene ostenite sara suflă-n lumînare.
Bine, astea sînt răutăți nedemne de o discuție publică, menite, parcă, să abată atenția de la adevărata problemă, și anume legile Justiției. În definitiv, trăim într-o țară liberă, unde adulții au voie să facă ce vor cu viața lor privată, iar adulterul nu mai este faptă penală încă din 2006. Și, de fapt, de ce vorbim despre adulter? Nu ni s-a spus încă de la început că doamna Kövesi este divorțată? Ba da, dar îngerul păzitor nu e”

Catavencii-333-50_20_decembrie-2017-mic_2_001-961x1024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here