După ce o bătrână din Focșani a încercat să-și scoată la vânzare capra pentru un bitcoin, de curând, în Florești, mai multe persoane au observat un țap ce aștepta în fața unui magazin din Florești.

Trecătorii au fost surprinși să vadă animalul, cuminte, așteptând ca stăpânul lui să iasă din magazin. Pe lângă vaci și cai, acum a sosit momentul țapului să fie scos în lume. Un locuitor al comunei a glumit, precizând că sigur a fost la cumpărături.

Reamintim că în urmă cu ceva timp, o pensionară din Focșani a decis să investească în bitcoin, la schimbul unei capre.

„Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin”, spune pensionara unui tânăr.

Momentul a fost privit cu amuzament de trecători dar şi de internauţi care au făcut pensionara virală pe internet:

„De vreo 3 zile circulă cu capra ei prin centrul orașului. Își spune numele și de unde este și profilul de Facebook. Nu este glumă”, spune cineva

„Asta a luat-o cu capra prin oraș înainte de sărbători, mâine poimâine auzi că vin la bancomat și cu ursul”, spune cineva.

„A auzit câți bani îi da guvernul în 2023”, mai spune un internaut

„Da,domne’, DA!”, aprobă o altă persoană.

Citește și: Iuliu Păcurariu, ex-consilier de-a lui Emil Boc, a uitat să returneze un împrumut de peste jumătate milion lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here