După ce s-au îmbătat, doi bărbați s-au urcat în tractorul echipat cu plug și au ajuns în parcarea mall-ului din localitate.

Potrivit presei locale, doi bărbați din satul Bosia, județul Iași, au început să consume ieri băuturi alcoolice la un bar din sat, apoi, în jurul orei 22, au pornit cu tractorul către Iași. Ajunși la mall, au reușit să treacă cu utilajul de bariera barcării. Ulterior, au parcat tractorul și au intrat în clădire. Tractorul cu plug a fost fotografiat în parcare și imaginea a fost postată pe internet de un utilizator Facebook.

În jurul orei 12 noaptea, un paznic al parcării a sunat la poliție, iar un echipaj venit la fața locului i-a oprit pe cei doi bărbați care se pregăteau să plece. Polițiștii au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere, fiind în același timp beat. Testarea cu aparatul alcooltest a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0,95mg/litru alcool pur în aerul expirat. Pasagerul era și el beat, scrie Ziarul de Iași. IPJ Iași a deschis în cazul șoferului un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here