Young brunette woman sitting in a huge dressing room thinks over the choice of clothes, she is dressed stylish black outfit and silver shoes, expressing true positive face emotions.

Un șifonier și o comodă reprezintă piese de mobilier compuse din mai multe sertare/uși și sunt destinate să găzduiască hainele, lenjeria intimă, prosoapele, etc. Există numeroase modele, pentru toate gusturile și toate stilurile.

Pentru a găsi comode pliate pe nevoile tale sau un șifonier pentru dormitor, urmează sfaturile de mai jos.

La ce este util un șifonier sau o comodă?

Principala întrebuințare a unui șifonier sau comode este aceea de a depozita textilele împăturate (spre deosebire de un dressing în care așezăm hainele pe umerașe). Găsim acest tip de mobilier în camera copilului de obicei dar și într-o camera de adult, într-un hol sau într-un dressing. În majoritatea din cazuri, comoda este alcătuită din mai multe sertare.

Unde se pot amplasa?

Toți cei care sunt în căutare de spații de depozitare menite să optimizeze spațiul din locuință ar trebui să opteze pentru un șifonier sau o comodă. Se pot amplasa în camera copilului, în camera adolescentului, în hol, dormitor sau sub scara interioară. Comoda este o piesă de mobilier mai voluminoasă și permite depozitarea unui volum destul de mare de lucruri. Există comode în mai multe dimensiuni, cele mai înalte din ele pot ajunge la o înălțime de 1,50 metri. 

Ce stil putem alege?

Poți opta pentru un total-look în privința șifonierului sau comodei pentru a se potrivi cu încăperea în care o așezi și pentru a te asigura de faptul că nu faci asocierile greșite. Însă, poți asocia și stiluri diferite (stilul scandinav se potrivește în general cu mai multe alte stiluri).

Comoda de calitate este esențială pentru un dormitor

Comoda este deosebit de utilă într-un dormitor deoarece se poate folosi în mai multe scopuri. Motivul principal pentru care majoritatea persoanelor optează pentru o comodă este reprezentat de faptul că oferă spațiu suplimentar de depozitare și întotdeauna avem ce face cu puțin spațiu în plus, trebuie să recunoaștem acest lucru. Comoda va fi aleasă pentru a se potrivi la perfecțiune oricărui stil de amenajare interioară.

O comodă trebuie să fie rezistentă și utilă totodată. Trebuie să acopere nevoile de depozitare pe care le are fiecare utilizator în parte. În funcție de nevoi, se pot alege comode mai mici sau mai mari, cu două sau cu trei sertare, într-o dimensiune și o înălțime potrivite pentru spațiul din dormitor. Optează pentru o comodă cu multe sertare, suficient de adânci pentru a putea pune diferite obiecte (lenjerie de pat, accesorii și alte obiecte pentru a le avea mereu la îndemână).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here