Un apartament din Cluj-Napoca de circa 175 mp a fost evaluat la 590.000 euro. Proprietarul locuinței dotată cu piscină și saună interioare este Adrian Marțian, un om de afaceri.

Locuinţa se află într-un bloc cu 4 etaje din cartierul Bună Ziua şi are o suprafaţă de 175 metri pătraţi. Apartamentul este ultrafinisat și cu dotări de lux. Se compune dintr-un living uriaș, două dormitoare, două băi, o bucătărie de vis pentru orice gospodină și.. piscina.

Elementul surpriză e că într-una dintre încăperi se află o piscină înconjurată de un bar, o zonă de relaxare, un şemineu şi o saună. De asemenea, piscina are diverse lumini și o cascadă.

Apartamentul de lux este pardosit cu parchet, gresie şi… marmură, ceea ce îl face cu atât mai valoros. Acesta conduce în clasamentul celor mai scumpe apartamente de pe piaţă. Locuinţa vine la pachet cu nu mai puțin de patru locuri de parcare.

Vă lăsăm să vă delectați cu partea de apartament cu piscină alături de proprietarul Adrian Marțian, care le-a povestit celor de la clujust.ro că a fost visul lui de mic copil să facă ala ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here