Business meeting with work on contract

O informare cu doi de 0 este codul pentru documentele strict secrete. Apărndu-se, fosta șefă anti-mafia spune că șeful operativ al SRI a vrut să mușamalizeze dosarul în care dispusese arestarea lui Ovidiu Tender, fiindcă magnatul ar fi lucrat în interesul statului român, sau cel puțin al serviciului.

Acum Ovidiu Tender se află la închisoare și după ce soția sa a acuzat că se încearcă omorârea sa în detenție, amenințând cu dezvăluiri, s-a așternut tăcerea în spațiul public, iar multimilionarul s-a apucat de denunțuri. Și el, la rândul lui,  a spus că este convins că Alina Bica a fost instrumentul SRI.

A menționat numele generalului Ovidiu Soare. Când a văzut că Alina Bica a fost ridicată de DNA de pe stradă și arestată, Teneder a trimis prin mail un denunț din Havana, Cuba. Cât despre generalul Ovidiu Soare, acesta nu e o noutate în preajma lui Tender. Fost șef al inspectoratului pentru apărarea constituției din SRI a provocat mare vâlvă în 2006, când a fost arestat. În dosarul făcut de DNA, condusă de Daniel Morar apărea și Ovidiu Tender, însă numele lui a dispărut după ce Kovesi a ajuns la conducerea DNA.

Citeste mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here