Poate că mulţi dintre voi, pariorii ce ne vizitaţi, vă doriţi să vă introduceţi în lumea pariurilor pe baschet, unul din cele mai cunoscute sporturi la nivel mondial, însă nu ştiţi de unde să începeţi şi cum să pariaţi astfel încât să şi câştigaţi, sau mai bine, ce strategii să aplicaţi şi cum să analizaţi un eveniment pentru a se dovedi eficient pariul plasat.

Ei bine, pe parcursul acestui articol te vom învăţa câte ceva despre pariurile pe baschet, dar şi cum să pariezi eficient pe baschet. Citeşte cu atenţie totul, după care încearcă să aplici ceea ce ai învăţat.

Se câştigă din pariurile pe baschet?

Probabil printre primele întrebări pe care vi le puneţi este aceea dacă se câştigă de pe urma acestor pariuri sau ponturi baschet. Ei bine, se pare că în ultima vreme tot mai mulţi români au început să parieze pe acest sport, iar totul poate că se datorează mediei de la noi din ţară, dar şi caselor de pariuri din domeniul online.

Baschetul începe să fie popular la noi în ţară şi datorită faptului că este un sport spectaculos, un sport unde ai ce să urmăreşti, iar, odată ce casele de pariuri au observat că românii încep să devină atraşi de baschet, au început să îşi îmbogăţească şi să îşi diversifice oferta pentru acest sport.

Dacă ştii cum să analizezi un meci de baschet şi ce să pariezi în urma analizei tale, da, cu siguranţă că vei putea câştiga de pe urma acestui sport. Totul depinde doar de tine şi de felul în care faci analiza și nu trebuie să presupui că este o competiție sigură.

Cum analizezi un eveniment din lumea baschetului?

După cum spuneam, pentru a se putea dovedi profitabil pariul tău, trebuie să ai grijă şi să analizezi corect un astfel de eveniment. Pentru a analiza un eveniment din baschet, trebuie să iei în calcul mai mulţi factori extrem de importanţi, dar şi alţii mai puţin importanţi, factori ce vor fi încadraţi în două grupe: factori importanţi şi factori mai puţin importanţi.

Pe parcursul acestui articol, ne vom axa pe cea mai importantă competiţie de baschet din lume, resepctiv NBA-ul.

Şi după cum spuneam, vom trece în revistă aceşti factori, şi vom începe cu cei mai importanţi: alcătuirea echipei de start, jucătorii accidentaţi, stilul de joc, rezultatele înregistrate în meciurile de acasă şi meciurile din deplasarea, bilanţul meciurilor câştigate vs pierdute, statistici şi procentaje.

Aşadar, cele mai sus menţionate reprezintă cei mai importanţi factori din lumea baschetului, în urma verificării acestor factori va trebui să faci o analiză corectă. Însă mai avem de trecut în revistă şi factori mai puţin importanţi, însă de care totuşi să ţii cont.

Factori mai puţin importanţi: rezervele celor două echipe, cât de obosiţi sunt jucătorii, liga, rezultatul meciurilor directe, pe ce teren se joacă, norocul.

În concluzie, toţi factorii mai sus menţionaţi au o anumită însemnătate, de care trebuie să ţii cont atunci când începi o analiză pentru un eveniment din lumea baschetului. Cu siguranţă că dacă vei ţine cont de cele mai sus menţionate, şansele de câştig îţi vor creşte exponenţial, însă, depinde totuşi şi de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here