V-ați întrebat vreodată care este temperatura ideală pentru frigider și congelator? Dacă doriți să utilizați aparatele frigorifice într-un mod mai eficient și mai durabil, ar trebui să țineți cont de aceste informații și să știți cum să reglați termostatul frigiderului. Deși acest lucru se poate face cu ușurință, este necesar să știm ce indică fiecare dintre aceste numere.

Dacă aveți o întrebare despre cum să reglați frigiderul astfel încât să răcească mai mult sau cum răcește mai bine un frigider: la 1 sau la 5?, avem răspunsul pentru dvs. În continuare, vă explicăm cum funcționează gradele frigiderului, precum și locul în care un frigider generează cel mai mult frig, precum și alte detalii, astfel încât să învățați cum să îl utilizați corect, să profitați la maximum de el și să îl folosiți eficient.

La ce număr răcește mai mult un frigider: 1 sau 5?

Cum funcționează termostatul frigiderului? Care este rolul său? Acest lucru ne ajută să reglăm temperatura frigiderului prin unele numere. Dacă aparatul dvs. are această scară de numere pentru a-și regla intensitatea și doriți să profitați la maximum de el, ar trebui să știți cum să îl programați corect și, prin urmare, ce număr este legat de temperaturile ridicate sau scăzute, mai ales dacă credeți că frigiderul nu răcește corect.

Frigider Beko – oferte & idei

La ce număr răcește mai puțin un frigider? Relația, deși a priori ați putea crede altfel, este că cu cât numărul este mai mare, cu atât frigiderul va răci mai mult, adică cu cât este mai mare numărul de energie utilizată, cu atât va răci mai mult. Astfel, numărul 5 este temperatura cea mai scăzută și, prin urmare, numărul care răcește cel mai mult.

Când doriți să știți cum să reglați temperatura frigiderului și congelatorului, trebuie să acordați atenție următoarei reguli: dacă doriți o temperatură scăzută (adică mai rece) va trebui să alegeți cel mai mare număr de pe termostat, 5 Dimpotrivă, dacă doriți o temperatură mai mare (adică mai puțin rece), ar trebui să optați pentru cel mai mic număr de pe termostat, 1.

Unde răcește cel mai mult un frigider

Reglarea temperaturii frigiderului nu este singurul lucru care vă va ajuta să profitați mai mult de el. Știați că, în funcție de partea pe care o utilizați, puteți răci mai mult sau mai puțin produsele pe care le așezați în interiorul său? Acest sfat vă va permite să vă organizați mai bine și să promovați utilizarea eficientă a frigiderului.

Frigider – oferte 

Atât partea de sus, cât și ușa frigiderului sunt părțile care răcesc cel mai puțin, astfel încât pe măsură ce coborâți, rafturile vor fi mai reci. Răspunsul la întrebarea unde răcește cel mai mult frigiderul? Cu siguranță se află în partea de jos. În plus, în general acolo se află sertarul de fructe și legume, care necesită mai mult frig pentru a fi conservat mai mult timp, deoarece sunt produse proaspete.

Există diverse modele de frigidere și cele mai inovatoare, precum frigiderele Beko, au un sertar de 0° C, conceput pentru a conserva alimentele proaspete, cum ar fi carnea și peștele, pentru o perioadă mai lungă de timp folosind ultimele tehnologii. Acest sertar specific are o temperatură mai scăzută decât restul frigiderului.

Cum se depozitează alimentele într-un frigider

Știind că fundul frigiderului este cel care răcește cel mai mult, puteți să învățați cum să vă organizați frigiderul și să profitați la maximum de el, păstrând în același timp mâncarea și băuturile într-o stare mai bună pentru mai mult timp. 

– Puneți ouă, sosuri, unt și gemuri pe ușă, deoarece este partea cea mai puțin rece a frigiderului. De asemenea, puteți plasa băuturi precum sucuri, băuturi răcoritoare, vin sau apă.

– Pe rafturile superioare ale frigiderului, așezați toate acele produse care nu necesită temperaturi foarte scăzute și, în plus, sunt deja pregătite pentru consum rapid, precum paste proaspete și cârnați, pe lângă toate acele conserve sau cutii pe care le-ați deschis și nu le-ați consumat integral.

– Pe rafturile din mijloc, așezați produse lactate (iaurt, lapte, brânză…) și, de asemenea, resturi de mâncare sau mâncare rece, cum ar fi sushi sau salate.

– Pe raftul de jos, păstrați carnea și peștele, cu excepția cazului în care aveți sertarul special de 0 ° C. Este, de asemenea, zona perfectă pentru a plasa acele băuturi care au nevoie de mult frig, precum berile.

– În cele din urmă, depozitați fructele și legumele care necesită refrigerare în sertarele din partea de jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.