Unele dintre cele mai periculoase situaţii în trafic este apariţia unui animal rătăcit în faţa maşinii pe partea carosabilă a drumului. Accidentele cu animale pot avea urmări grave, pot fi chiar mortale: deseori animalele sar chiar în fața mașinii, și șansele de a evita coliziunea sunt minime. Dacă tragem de volan, putem intra pe contrasens sau putem ieși de pe carosabil și să ne izbim de un copac sau de un alt obstacol.

Noaptea, vizibilitatea scade la 40 de metri, dar distanța de frânare la 90 km/h este de 62 de metri. Acesta este motivul pentru care majoritatea accidentelor cu animale se întâmplă pe înserat şi noaptea. Prezenţa animalelor pe carosabil este mult mai periculoasă pe timp de noapte şi ploaie, pe timp de ceaţă, sau noaptea pe ceaţă, vizibilitatea este mult redusă şi accidentul nu poate fi evitat.

Specialiştii în conducerea defensivă spun că în aceste situaţii cea mai bună manevră/reacţie imediată este lovirea animalului, orice altă manevră de evitare poate fi mai periculoasă dacât coleziunea cu animalul.

SIREN7 este un dispozitiv nou de ultimă generație, o invenţie nouă cu eficienţă garantată, face parte din categoria echipamentelor, sistemelor de prevenire şi protecţie pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, totodată este un sistem de protecţie şi pentru animale.

Acum avem la îndemână sistemul de avertizare siren7 care este creat special pentru evitarea accidentelor în aceste situaţii, pentru a ne putea deplasa in siguranţă. Siren7, proiectat și fabricat în Uniunea Europeană, a fost certificat de autoritățile a mai multor ţări, printre altele Carta europeană de siguranță rutieră a Comisiei Europene a confirmat că sistemul de avertizare a animalelor sălbatice siren7 avertizează animalele de venirea autovehiculului, că într-adevăr funcționează şi este eficient: sunetul de 120 decibeli este propagat la o distanţă de 300 de metri iar animalele se îndepărtează de sursă creând un culoar liber în faţa maşinii.

Imaginează-ți o lume în care mașinile și animalele sălbatice sau domestice nu se mai pun în pericol, fiinţe nevinovate nu își pierd viața pe drumurile publice iar noi suntem feriţi de accidente.


Sistemul Siren7 ™ a fost reglat de către inginerii de sunet pentru a putea comunica in limba animalelor și a semnala venirea vehiculului deja de la o distanţă de 300 m, ecoul siren7 se răspândește cu viteza sunetului, pătrunzând printre copaci, frunziș și tufiş avertizând animalele de venirea autovehiculului.

Un asemenea accident crează şi multe probleme, rămâi fără maşină pe perioada reparaţiilor, cheltuieli, spitalizare, drumuri la poliţie şi la asigurator, pierdere de timp, maşina nu va mai fi la fel cum a fost inainte de accident, de acum vei avea o maşina accidentată, etc. Investiţia în sistemul de alarmă siren7 este de zeci de ori mai mică dacât costurile în urma unui accident cu un animal.

Statisticile arată ca numarul accidentelor cu animale a autovehiculelor cu siren7 montat, a scăzut la ZERO.

Volumul sunetului crește la peste 70 km/h, utilizarea sa în medii urbane nu este deranjantă, în oraş nu intră în funcţiune. Sună intr-un segment în care este bine perceptibil de către animale îndeplinind misiunea de îndepărtarea animalelor, creând un culuar liber şi sigur pe o distanţă de 300m în faţa maşinii.


Este apreciat in 22 ţări, în unele ţări din Europa asiguratorii cer ca maşinile asigurate să fie dotate cu acest dispozitiv.

Sistemul trebuie montat în partea din față a vehiculului, acesta fiind activat de fluxul de aer în timpul deplasării.

Este realizat din nano carbon durabil, un plastic special din fibră de carbon. Designul este fenomenal, arată ca un ornament chiar și pe cele mai frumoase mașini.

Se montează uşor, fixarea se face in câteva secunde de către cumpărător, nu necesită ajutorul unui specialist sau a unui atelier specializat. Nu necesită o sursă de alimentare, functionează folosind energia eoliană.


Se poate monta pe motociclete, autoturisme, camioane, autocare, microbuze, pe orice autovehicul care se deplasează cu o viteză mai mare de 70km/h, asigură o protecţie sigură împotriva accidentelor cu animale şi vă puteţi deplasa în sigurantă zi şi noapte.

NU lăsaţi la voia întâmplării siguranţa dumneavoastră, a pasagerilor sau viaţa unui animal inocent. FOLOSIŢI SIREN7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here