Doar câteva săptămâni ne mai despart de sărbătorile pascale ce vor fi cinstite pe data de 28 aprilie, motiv numai bun pentru a ne pune pe căutat soluții la curatenia de Paste. În timp ce încă se mai discuta dacă această practică este cu adevărat o necesitate sau un moft sau tradiție a românilor, firmele de curatenie și-au adaptat suita de servicii acestei perioade extrem de ofertante pentru ele. De la curățarea geamurilor și până la aspirarea și igienizarea covoarelor, toate acestea sunt integrate în pachetele promo atractive ce vă scutesc de orele lungi petrecute în praf.

Curatenia de Paste poate fi programată și efectuată într-o singură zi

În funcție de dimensiunea spațiului locativ și gradul de murdărie, o firma de curatenie o poate efectua într-o singură zi. De pildă, firma Urgent Curat din Bucuresti vă permite să programați în avans curatenia de Paste, furnizând data și intervalul orar în care doriți să fie efectuată curatenia de primavara in casa.

Concomitent cu dezvoltarea industriei de curățenie, și românii par să aibă pretenții cu privire la aceste servicii. Cel mai mare impact este sesizat la nivelul Capitalei, unde sunt solicitate curățenia la domiciliu și curățenia în birouri, însă peste 45% dintre clienții firmelor de curatenie profesionala provin din Sudul și Sud – Estul țării.

Ce avantaje oferă serviciile de curățenie profesională?

Serviciile de curățenie profesională au devenit tot mai populare și accesate de români pentru că oferă o serie de avantaje extrem de importante. Printre acestea se numără și:

1.      Reducerea timpului alocat curățeniei

O curățenie generală necesită cel puțin o zi, timp extrem de prețios, mai ales în preajma sărbătorilor pascale. Pentru o persoană obișnuită, care nu etapizeaza pașii curățeniei astfel încât timpul să fie semnificativ redus, aceasta poate fi o corvoadă de multe ori. Solicitând ajutorul unei firme de curățenie o veți obține chiar și în mai puțin de o zi.

2.      Evitați contactul cu praful și bacteriile nedorite

Pentru că firmele de curatenie folosesc echipamente premium și cele mai bune aspiratoare de pe piață, nu veți mai avea contact cu praful pe care îl eliminați din covoare. Metoda tradițională de bătut covoare este înlocuită, acum, cu aspirarea, curățarea și igienizarea acestora, pentru ca locuința să se bucure de un ambient curat și steril, optim pentru bebeluși, animale de companie sau vârstnici cu probleme respiratorii.

3.      Fiecare încăpere beneficiază de curățare profesională

Bacterii și praf există la tot pasul în living, dormitor sau baie. De aceea, serviciile de curatenie profesionala vizează toate încăperile existente în locuință. Pe lângă echipamentele și aspiratoarele de ultimă generație folosite se folosesc și cele mai bune produse de curatenie, pentru a elimina cu până la 99,9% din bacteriile existente în baie sau bucătărie, la intrare ori pe clanțele ușilor de la interior.

Unde se mai face curățenie generală de Paște?

Dacă semnificația curateniei de Paște este aceea de a aerisi și elibera casa de energiile rele de peste iarnă, înseamnă că acestea sunt prezente în fiecare colț. De aceea, nu doar locuința beneficiază de tratament special, ci și dressing-ul.

Simultan cu efectuarea curateniei de primăvara in casa, românii apelează la o calcatorie de haine profesională precum http://www.calcatorie.ro/ pentru călcarea cămășilor, a sacourilor, lenjeriilor și chiar draperiilor, toate acestea fiind colectate și livrate la domiciliu de firma contractată.

În 2019, curatenia de Paste se face rapid și eficient. Bătătorul de covoare este înlocuit cu aspiratoare și echipamente performante în timp ce soluțiile din oțet și bicarbonat sunt înlocuite cu produse de curățenie nonalergenice. Se păstrează, astfel, tradiția, în timp ce ne putem concentra pe detaliile care contează cu adevărat în perioada sărbătorilor pascale. Firmele de curatenie au pachete promo cu servicii integrate pentru curățenia generală de Paște și vă oferă posibilitatea de a programa în avans vizita echipei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here