Știi care este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a prezice viitorul tehnologiei? Să compari trecutul cu prezentul și să îți dai seama că nu vei putea niciodată să ghicești nici măcar pe aproape care sunt lucrurile care vor fi disponibile în viitor din punct de vedere tehnologic. Dar ceea ce ai putea să prezici este că stilul de viață va fi mult mai simplu, iar tehnologiile care astăzi sunt la început, vor fi excelente în viitor.

Și pentru că suntem mai aproape de anul 2050 decât de 1990, acest lucru ar putea cu siguranță să ne pună într-un context de meditație deoarece numai unii dintre noi ar putea spune cu adevărat care sunt cele mai importante industrii de tehnologie care se vor remarca, dar noi preconizăm că impactul cel mai mare va fi asupra: Industriei de housing, robotică, Inteligență Artificială și multe altele. 

Tehnologii de Housing și confort tech

Tehnologia este mereu într-o continuare evoluție, dar odată cu ea, fiecare ramură industrială trebuie să ia atitudine și să se ridice la fiecare standard impus de către aceasta. De exemplu, roboții de bucătărie, druizii care îți vor aspira automat locuința respectând anumite tipare și chiar și termostatele care nu vor controla doar sistemele de încălzire, ci aproape toate sistemele din locuință sau cel puțin electronicele și electrocasnicele care se vor putea conecta la un sistem intern din locuință.

De departe, cel mai potrivit provider pentru asemenea produse și sisteme inteligente este cel de la Salus Smart HomeÎn prezent, Salus este un provider foarte important din industrie, foarte capabil să producă sistemele din viitor care vor putea controla foarte eficient toate circuitele eficiente și tehnologizate din locuința ta. De la controlul centralelor termice și sistemelor de încălzire, poate că cei de la Salus ne vor oferi ocazia de a ne putea conecta la asistenți virtuali precum Alexa și de acolo posibilitățile sunt nelimitate.

Nanoboți și viitorul industriei medicale

Industria medicală nu este singura care va beneficia enorm de mult de pe urma tehnologiei, dar și industrii pe care încă nu le putem denumi vor avea parte de avantaje. Tehnologii foarte importante vor ajuta la îmbunătățirea intervențiilor medicale, la o mai bună diagnosticare a pacienților și chiar la un mod mai eficient prin care putem salva viețile oamenilor care au nevoie de ajutor. 

Dar nanoboții vor mai putea face un lucru foarte important pentru noi, care se încadrează destul de puțin în industria medicală, dar care are un impact destul de mare asupra viitorului. Nanoboții vor putea în viitor să intervină în sinapsele neuronilor pentru a putea tranfera, traduce, împrumuta și transmuta personalitatea fizică a oamenilor, într-un mediu digital.

Concluzie

Ești pregătit să iei parte la tehnologie și să fii chiar tu o parte componentă a acestui proces? Pentru a putea fii martor la tehnologie, asigură-te că îmbrățișezi fiecare moment evolutiv, de fiecare dată când apare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here