Săptămâna care a trecut a adus o lovitură grea statului paralel. Curtea Constituțională a României a constatat  cu o majoritate de la 5 la 4 că ÎCCJ nu a respectat legea pentru că era obligată să constituie complete specializate pentru judecarea faptelor de corupție, iar aceste complete specializate nu au fost stabilite niciodată. Ceea ce a judecat CCR este valabil nu numai pentru instanța supremă, ci și pentru toate instanțele din țară, inferioare ca rang, ceea ce va deschide calea rejudecării a nenumărate dosare care încă nu s-au finalizat cu sentințe definitive. Iată de ce a fost capabilă instanța supremă a României să nu respecte legea atâția ani, doar ca țintele convenabile pentru sistem să fie condamnate în liniște – liniștea lor – pe acele culoare ale justiției care erau special ”asigurate” încât cei desemnați condamnării să poată să fie lichidați.

Ce să ne mirăm când ÎCCJ a fost condusă de fostul procuror ceaușist Livia Stanciu, care arată și gândește ca o pensionară sovietică și care a reușit să obțină revizuirea procesului unei nenorocite care a avut ”tupeul” să-i ceară banii împrumutați înapoi și mă refer aici la celebrul caz Mariana Rarinca și să o condamne la închisoare după ce în prealabil a fost arestată preventiv și apoi achitată definitiv. De altfel, Livia Stanciu s-a mai ilustrat prin alte fapte de arme cum ar fi arestarea preventivă a unei femei gravide în opt luni pentru presupuse infracțiuni de serviciu. Rușine să-i fie! Oricum nu îi este rușine.

Imediat după decizia CCR care a fost amânată de patru ori doar ca să intre Dragnea la pușcărie ceea ce nu s-ar mai fi întâmplat dacă CCR lua decizia la timp, decizie care nu s-a putut lua pentru că oamenii din sistem  au lipsit de la ședințele CCR (Moraru, Stanciu și alții) iar și atunci când erau prezenți au preferat să nu discute sesizarea lui Florin Iordache numai ca să fie condamnat Liviu Dragnea și să nu se spună că l-a salvat CCR.

Da, CCR nu s-a pronunțat când trebuia, a tot amânat pronunțarea pentru ca Dragnea să intre la pușcărie și să nu poată beneficia de decizia absolut normală a CCR prin care pur si simplu se impunea instanței supreme să respecte legea și a dat în sfârșit verdictul mult așteptat. ÎCCJ nu a respectat legea și va trebui să o respecte de acum pentru toate dosarele aflate pe rol.

Ce au făcut teroriștii de la USR și PNL? Pentru că oamenii lor politici nu sunt decat păpușile vorbitoare aflate în mâna serviciilor secrete românești și de aiurea, au început să urle.

Istericul Dan Barna de la USR (Uniunea Securității Române) scrie un pamflet nu un comunicat al unui partid în care afirmă că CCR s-a pus în slujba PSD și a lui Liviu Dragnea și că a decis să ajute infractorii din ultimii 16 ani. Băi idiotule, legea trebuie respectată chiar și de judecătorii din instanțele românești. Asta a făcut CCR cretin decerebrat ce ești! Bineînțeles că mâncătorul de căcat Barna mai bagă o șușanea că PSD-ALDE ne îndepărtează de Europa.

Să mori tu jigodie!

Și la PNL istericii urlă așa de tare și confundă lucrurile că ar avea nevoie de mai multe vizite la serviciul de psihiatrie. Până vor rămâne internați ca să li se dea un tratament bun din care n-ar trebui să lipsească electroșocurile. Deci să vedem ce spune copilul de  securist Ludovic Orban,de meserie șomer de nenumărati ani: România a rămas fără Curte Constituțională și  cere imperativ demisia celor care au votat ”în favoarea lui Dragnea”!

Băi imbecilule, decizia CCR nu se aplică în cazul lui Dragnea că de aceea a fost dată doar acum, dar tu cum îți permiți  să ceri demisia judecătorilor CCR care au un mandat valid și legitim, lepădătură alogenă ce ești.

Ne-a bătut Dumnezeu cu toți alogenii ăștia cățărați în spatele nostru și votați de prostii de conaționali în frunte cu nemțălăul Klaus Werner Iohannis!

Până și Rareș Bogdan care măcar este român, s-a trezit vorbind ca proasta-n p. : ”PSD se răzbună pe români”, și îi tot trage o limbă moartei (politic) Laura Kovesi. ”Le promit o surpriză de proporții când vor fi reluate procedurile pentru șefia Parchetului UE, unde șansele Laurei Codruta Kovesi au crescut!”.

Vai de capul tău Rareș, ai ajuns o unealtă penibilă a forțelor răului. Când nu vor mai avea nevoie de tine vei dispărea. Vai de tine și de inteligența ta.

Ce au în comun Barna, Orban și Bogdan? Totul! Nu știi cine e de la PNL și nici de la USR, dar e clar că au reacționat ca hârtia de turnesol. Au luat foc că așa trebuie milogi nenorociți și slugi abjecte. PNL-USR e aceeași mizerie în spatele căreia se ițește fața hâdă a Securității.

Liviu Man

2 COMENTARII

  1. Cu multă stimă și respect ptr. atitudinea corectă și cinstită pe care o manifestați atât de des ….și punctual în slujba dreptății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here