Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea a doi soți din Maramureș care au primit în îngrijire un copil și l-au supus unor abuzuri sexuale.

Un bărbat de 42 de ani din județul Maramureș și soția acestuia au fost arestați de Curtea de Apel Cluj în baza unui mandate european de arestare emis de autoritățile din Italia, unde românii au fost condamnați la doi ani și opt luni de închisoare pentru că au abuzat sexual un minor.

Potrivit sentinței de condamnare a românilor, “abuzând de condiția de inferioritate psihico-fizică a unui minor, care le-a fost încredințat spre îngrijiri și educare, prin constrângere, l-au obligat pe minor la întreținerea unor diferite forme de acte sexual”.

Judecătorii italieni au mai reținut că românul și soția lui au întreținut acte sexuale în față copilului “în scopul a-l face să privească, profitând de capacitatea limitată a victimei de a se autoapăra și abuzând de ospitalitatea pe care ar fi trebuit să i-o ofere copilului”.

În față judecătorilor români, cei doi maramureșeni au declarat că sunt de acord să fie predați autorităților italiene, urmând că fiica lor de cinci ani să rămână în grijă bunicii.

3 COMENTARII

  1. Orscum, in curind comportamente ca ale celor doi vor deveni norma, intrucit asa suna o linie de activitati a proiectului cu universalizarea. Iar pedeapsa va fi. Cit sa linisteasca trogloditii conservatori (si mai apoi, cu batista pe tambal, cu suspendare, NUC si alte clemente).

  2. Alooo!!voi sunteți tâmpiți?? Cum să dați câte 2,8 sentința și cred că au drept și de recurs așa i? Ferească dumnezeu ,, măi oameni buni ,au violat un copil voi vă dați seama că este o pedeapsă Foarte mică,, ce-l puțin 25de ani trebuia cu executare fără discuții,,,Deci PEDOFILII,criminalii și violatorii, eu una aș da pedeapsă cu moartea fără discuții ,poate așa se m-ai liniștesc, și nu m-ai face asemenea abuzuri , Poi ăștia când scapă o face din nou garantat,, Voi ce ziceți??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here