Curtea de Conturi Cluj a făcut o plângere penală la adresa Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj Napoca pentru un prejudiciu în valoare de aproape 400.000 lei.

Acuzațiile împotriva managementului de la Institutul de Urologie Cluj Napoca sunt de neglijență în serviciu și delapidare. Plângerea a fost depusă la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, însă nu a fost comunicată soluția dată în acest caz.

Curtea de Conturi a mai formulat o plângere penală în urma controlului făcut în anul 2019 la Primăria Măguri – Răcătău. În acest caz, experții în audit au constatat un prejudiciu de  2.403.628 de lei, creat prin abuz în serviciu și obținere ilegală de fonduri. Curtea de Conturi a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Probleme de natură penală au fost depistate și la Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare Agricolă Turda. Experții în audit și control au constatat un prejudiciu de 463.308 lei, creat prin abuz în serviciu și gestiune frauduloasă. În urma constatărilor, Curtea de Conturi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here