Fostul diplomat Theodor Paleologu, ex-deputat și ministru al Culturii, spune într-un comentariu că senatoarea independentă Diana Șoșoacă este „o matracucă”, iar liderul AUR George Simion – „un golan de cea mai joasă speță”.

Într-un comentariu despre scandalul dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni, Paleologu spune:

„1) Șoșoacă e mai tare decît orice teatru de operațiuni. Lucia Goracci a fost în Afganistan, Irak, Siria, Libia, dar cred că experiența de la București le-a depășit pe toate.

2) Unde-i rost de scandal, hop și Simion. Președintele AUR a apărut și el s-o susțină pe tovarășa lui de idei. AUR s-a solidarizat astfel cu „doamna de fier a României”.

3) Am remarcat o divergență filozofică între Diana Șoșoacă și Ninel Peia: prima denunță un complot al serviciilor secrete române pilotat de Dîncu, Iohannis, Ciucă, Bode, Arafat și Predoiu; cel de-al doilea consideră că serviciile române au fost total absente și că totul a fost pus la cale de agenturile străine”.

El a adăugat că Diana Șoșoacă este „o matracucă grotească”, iar George Simion, liderul partidului AUR pe listele căruia a intrat senatoarea în Parlament – „un golan de cea mai joasă speță”.

Paleologu a caracterizat incidentul ca fiind un „festival de mahalagism, vulgaritate, nebunie și obscenitate publică”.


sursa: stiripesurse.ro

Citește și: Vlăduța Lupău vrea despăgubiri de la presa de scandal, după ce s-a speculat că ar fi fost împreună cu Armin Nicoară

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here