Teologul Cristian Bădiliţă dezvăluie că Dacian Cioloş, liderul PLUS, a fost paznic la poarta disidentei Doina Cornea, în timpul serviciul militar, pe finalul anilor ’80 ai secolului trecut. Afirmaţia vine în contextul scandalului în care a fost implicată Alianţa USR-PLUS, care a fost la un pas de a nu primi aprobarea de participare la alegerile europarlamentare, scrie stiripesurse.ro.

„Nicusor Dan, întemeietorul USR, cu sacrificiul carierei sale de matematician genial, mi-e prieten de 25 de ani. M-a întristat sa aud, chiar de la el, ca nu mai are timp de matematica din cauza politicii, dar m-a dezgustat de-a dreptul sa aud ca a fost debarcat din partidul creat DE EL ÎNSUSI. Înainte de a da lectii de eficienta, demnitate si bun-simt, semidoctul Barna si comicul involuntar Ciolos (paznic la poarta disidentei Doina Cornea în timpul serviciului militar) sa-si faca ordine în caracter. Dar mai ales sa-si faca ordine în gasti. Nu poti oferi lectii de seriozitate cînd tu nici macar nu ai actele de identitate ale partidului în regula. Eu nu votez în RSR (statul român „republican” este nelegitim, dar n-am vazut vreun liicean sau vreun „rezistent”, vreun „sîeu”-ist iesind pentru asta în strada). Totusi biografia mea si cartile mele sînt parte din România adevarata. Dupa ce, timp de zece ani, au distrus dreapta, tovii liiceanu-basescu et comp ar trebui macar sa se abtina de a mai deschide gura. Invitatia la vot e o mizerie imorala în conditiile actuale. Nu poti vota cu oricine. Românii inteligenti nu se mai lasa dusi de nas. 70% dintre români nu voteaza. Nu din „comoditate”, ci din cauza ofertei de doi bani. Eu votez cu toti cei de pe coperta!”, scrie Bădiliţă pe Facebook.

5 COMENTARII

  1. Îndemnul de a NU MERGE LA VOT este un act criminal!
    În țară, sub actuala guvernare, tot ce încă se produce, se evaporă si acest individ isi permite sa incite la pasivitate și predare totală a țării pe mana lacustelor!

  2. Din start,cand aud ca un „teolog” incepe sa vorbeasca, am senzatia ca brusc am sa vomit.Habar nu am de ce..Sa fie oare din cauza ca ei sunt invatati sa minta „din frageda pruncie” Din cauza ca ,nu am vazut si eu un „teolog” sa tina cu omul de rand….sa fie dca tot ce inseamna religie,este azi ceva depravat si dezgustator? Ne..Mai repede cred ca din cauza ca Religie egal furaciune ,puturosi ,hoti,homosexuali si pedofili.SI ca un PS.Care este problema cu Nicusor..Daca cineva fondeaza un partid,si apoi schimba macazul,restul partidului nu are dreptul de al schimba? Retorica.In capul „teologilor” Nicusor ar fi trtebuit „inscaunat” pe viata ca si rahatul de daniel [special d mic] in fruntea bor

  3. Povesti de popă beat! Cine a trăit în vremea aceea știe că Doina Cornea nu avea pază la poartă militari în termen, ci o echipă de filaj de la securitate.

  4. Povesti de adormi tampiti. Treceam cu autobuzul pe acolo si era mereu un subofiter de militie, erau de la Militia Cluj-Napoca, ei erau vizibili, poate mai erau prin masini, dar nu se vedea din strada. Militari in termen erau prin patrule in oras, cei de la Militie, impreuna cu subofiteri de Militie, nu de capul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here