Fostul premier, Viorica Dăncilă, l-a acuzat pe Liviu Dragnea, la Digi24, că ar fi dat dispoziție din închisoare ca organizația PSD Teleorman să nu o treacă pe listele pentru alegerile parlamentare.

Dăncilă spune că Dragnea vrea să se răzbune pentru că s-a opus amnistiei și grațierii în perioada în care era premier, potrivit flux24.ro.

„Sunt persoane din PSD de la Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea. Au discutat să o susțină pe Carmen Dan și Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe listă pentru că s-a opus amnistiei și grațierii. Încă mai are Liviu Dragnea la Teleorman influență. A vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăsi pe listele pentru parlamentare. Eu acum aștept decizia conducerii PSD, iar dacă conducerea va considera că este posibil să candidez la un alt județ voi face acest pas”, a declarat fostul premier, potrivit publicației amintite.

Viorica Dăncilă spune că trebuie să se regăsească pe listele PSD pentru parlamentare din trei motive: este un om integru, a avut rezultate ca premier, iar PSD trebuie să fie unit.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here