Dani Mocanu coleționează dosare penale într-o veselie. Acesta începe să aibă o adevărată colecție! Mult iubitul manelist a fost trimis din nou în judecată, de această dată pentru că a condus fără permis.

Dosarul în care Dani Mocanu este judecat pentru conducere fără permis a ajuns pe masa judecătorilor de la Pitești în luna decembrie a anului trecut și a ajuns la cea de-a treia înfățișare.

Procurorii cer pedeapsa maximă. Trei ani de închisoare

Mocanu este acuzat de infracțiune în formă continuată, el fiind acuzat că a comis de mai multe ori aceeași infracțiune la un anumit interval de timp. În cazul lui, procurorii vor încerca să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani.
Dani Mocanu a mai fost condamnat o dată pentru aceeași infracțiune, în anul 2017, atunci primind însă o pedeapsă cu suspendare.

În urmă cu câteva luni, suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări, cea în cazul clipului „Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor. Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Colecționar de dosare penale

„6 luni de închisoare pentru o melodie…dar de ce eu din atâția artiști??? Am sa vorbesc cu Dumnezeu sa rezolve situația și sa se răzbune pe toți cei care îmi vor răul țineți-vă bine…cu Dumnezeu nu e de joaca”, a reacționat manelistul pe Facebook, supă ce a aflat decizia magistraților.

De asemenea, Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor, după ce într-un alt clip al său a apărut un leu rănit.

Cel mai greu dosar este însă cel în care a fost trimis în judecată pentru proxenetism și în care a și fost deja arestat preventiv. Aici, cântărețul riscă până la 10 ani de închisoare.

Mocanu locuiște într-o vilă cu piscină situată într-o comună de lângă Pitești și conduce mașini de zeci de mii de euro printre care un Porsche Panamera și un BMW. Averea lui a fost însă pusă sub sechestru parțial de procurori atât în dosarul de proxenetism cât și în cel de incitare de ură, acolo unde i se cere să cedeze câștigurile de pe urma vizualizărilor pe Youtube ale piesei, care se ridică la peste 35.000 de euro, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Cum a ajuns manelistul Dani Mocanu la pedeapsa cu închisoare cu executare pentru incitare la ură

Sursă: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here