8 martie reprezintă o ocazie în plus de a-i arăta iubitei tale cât de mult înseamnă pentru tine. Dacă deja ai rămas în pană de idei după Valentine’s Day, Dragobete şi Mărţişor, poate că ţi-ar prinde bine un strop de inspiraţie.

Dacă i-ai cumpărat rochia favorită, cerceii pe care şi-i dorea încă de anul trecut, plus toate florile pe care le-ai găsit în florărie şi deja 8 martie bate la uşă, iată câteva idei de cadouri “altfel” . Schimbă rutina şi dăruiește-i o experienţă memorabilă de care îşi va aminti toată viaţa. Sau poate va alege să o împartă cu tine.

1. O zi de relaxare la un centru spa

Dacă stresul i-a dat bătăi de cap în ultima vreme şi nu te-a ocolit nici pe tine, de ce nu ţi-ai trimite iubita să se relaxeze la un centru spa?  Sau mai bine, de ce nu v-aţi duce amândoi? Că doar te “sacrifici” în numele iubirii voastre! De ce nu v-aţi bucura împreună de masajul de relaxare, terapia aplicării de pietre calde, gomajul menit să îndepărteze celulele moarte, dar şi de saună, hammam sau piscină? Șampania este din partea casei. Doar trandafirul ar trebui să îl cumperi tu!

2. Un weekend romantic sau un city-break

Poate că nu mai ai timp să faci rezervări chiar pentru 8 martie însă de ce nu ai alege altă dată din calendar pentru o călătorie romantică sau pentru un city-break? Poţi apela cu încredere la specialiştii de la  agentia TABITA Tour pentru a găsi cea mai potrivită destinaţie. Puteţi fugi câteva zile la Veneţia, la Amsterdam sau la Paris,  pentru a vă plimba cu gondola sau pentru a vizita turnul Eiffel. Ori dacă ai depăşit deja bugetul, puteţi opta cu încredere pentru un weekend la Covasna, Bran sau Sighişoara. România are şi ea o mulţime de locuri care merită vizitate. Dacă nu credeţi, ar trebui să vă convingeţi singuri.  

3. Un zbor cu parapanta

Dacă iubita ta nu are rău de înalţime, îi poţi oferi ocazia să experimenteze libertatea absolută oferindu-i în dar un zbor cu parapanta. Poate nu ştiai, dar este unul dintre cele mai sigure sporturi aeronautice care nu presupune o condiţie fizică deosebită. În plus, plimbarea prin aer se realizează în tandem, alături de instructor. Poţi opta pentru o plimbare prin aer pe Valea Prahovei, la Sinaia, Buşteni, Azuga, Crucea Caraiman, Bucegi, Bunloc-Braşov sau Poiana Brașov, preţurile variind intre 300 şi 600 lei. În plus, filmarea zborului este inclusă în preţ, deci iubita ta va rămâne şi cu dovada unei experienţe unice. Şi poate cine ştie, după aceea, îţi va veni ideea să încerci şi tu!

4. Un curs de echitaţie

Dacă iubitei tale îi plac caii, dar până acum nu a avut cum să interacţioneze prea mult cu ei, poate că ar trebui să îi dăruieşti un curs de echitaţie. Deşi poate părea la prima vedere un sport pasiv în care nu ar trebui să faci mare lucru, adevărul este cu totul altul. Însăşi armonizarea cu mişcările calului presupune un efort  intens care îmbunătăţeşte tonusul muscular şi funcţionează ca o supapă împotriva stresului. În plus, este demonstrat ştiinţific faptul că intreracţiunea cu animalele, chiar şi de scurtă durată contribuie la scăderea cantităţii de hormoni asociaţi stresului. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că un astfel de curs este un bun prilej pentru a petrece mai mult timp în aer liber. Merită, nu?

5. Kitesurfing

Poate că primăvara de-abia bate la uşă, dar de ce nu te-ai gândi deja la vară mai ales că vremea frumoasă începe să îşi facă uşor uşor simţită prezenţa? Dacă iubitei tale îi plac sportul şi experienţele inedite, atunci ai putea să îi oferi un voucher la un curs de kitesurfing. Deşi este un sport relativ nou, prinde tot mai mult teren în rândul iubitorilor de sporturi nautice. Cursul ţine două zile în care ea îşi va testa condiţia fizică, dar nu vor lipsi nici adrenalina şi distracţia din program. Şi odată ce a învăţat, veţi putea descoperi împreună noi destinaţii turistice unde se practica kitesurfingul. Trebuie doar să arunci un ochi aici: https://www.tabitatour.ro/   ,unde vei gasi mai multe oferte turistice pe placul tau.

Orice cadou ai alege, fie că este unul simbolic, fie că îi dăruieşti o experienţă inedită, cel mai important lucru este să te asiguri că ştie ce înseamnă cu adevărat pentru tine.

Surse foto:

https://pixabay.com/photos/wellness-massage-relax-relaxing-285587/
https://pixabay.com/photos/cinque-terre-town-italy-village-828614/
https://pixabay.com/photos/turkey-sport-flying-parapente-1354192/
https://pixabay.com/photos/woman-riding-horse-animals-mare-3432069/
https://www.pexels.com/photo/man-kite-surfing-1604869/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here