Atunci când copilul vine pe lume, grija părinților atinge cote maxime. El trebuie să crească și să se dezvolte în siguranță chiar și atunci când părinții nu sunt cu ochii pe el. Pentru ca aceste două lucruri să fie îndeplinite, lucrurile cu care cel mic intră în contact trebuie să fie calitative din cale afară.

Totul începe de la somnul celui mic – acesta trebuie să fie cât mai liniștit și mai odihnitor. Cu alte cuvinte, perioadele  în care copilul trebuie să doarmă nu trebuie amânate sau trecute cu vederea. În acest sens este nevoie de un pătuț pe măsură, unul în care acesta să se poată odihini așa cum trebuie.

Nichiduță – magazin reper pe această linie de profil – recomandă pătuțurile din lemn

Cei ce nu au aflat încă de magazinul online Nichiduță sunt invitați să inspecteze multitudinea produselor pentru copilași disponibile. Totodată, acest magazin este și cel care recomandă pătuțurile din lemn pentru calitatea lor aparte – rezistență și eleganță la superlativ.

Gama dedicată acestor pătuțuri este una vastă, cuprinde modele de diferite culori, forme și chiar dimensiuni. Părinții sunt invitați să facă alegerea raportându-se doar la exigențele proprii în ceea ce privește aspectul pentru că tot ce ține de calitate este deja inclus în prețul achiziției. După ce vor inspecta categoria pătuțuri din lemn, aceștia vor putea afirma cu încântare: „ Am gasit ceva oferte la patuturi pe Nichiduta, create parcă fix pentru noi!”

Caracteristici de interes ale pătuțurilor din lemn

Pe lângă exigențele ce privesc culoarea, modelul și dimensiunile, părinții nu uită nici de multitudinea funcțiilor cu care pătuțurile vin la pachet. De exemplu, cele de la Nichiduță sunt ușor de montat și curățat deoarece sunt create în totalitate din lemn.

Apoi se cere ca pătuțul să poată fi reglat pe mai multe trepte de nivel. În cadrul aceluiași magazin se regăsește pătuțul din lemn fără sertar Klups Paula ce se poate regla pe 3 niveluri de înălțime. Acest tip are și salteaua inclusă în preț – buretele de mijloc este ferm și antialergic, iar husa este lavabilă, deci ușor de curățat și bineînțeles antialergică.

Acest model nu dispune de sertar, însă acest lucru nu este o problemă – există o mulțime de modele cu sertar inclus spre care cei interesați își pot îndrepta atenția.

Salteaua trebuie să fie rezistentă, precum cadrul pătuțului

Salteaua inclusă a modelului menționat anterior este testată dermatologic și confecționată doar din materiale antialergice și non-toxice. Totodată, are în compoziția sa două straturi de fibră din nucă de cocos, dar și un strat de burete la mijloc. Faptul că nu favorizează dezvoltarea și menținerea umezelii este o altă caracteristică ce trebuie să ajungă în vederea părinților.

Legile ergonomice sunt respectate în totalitate pentru că salteaua menține corpul, dar mai ales coloana vertebrală, într-o poziție corectă pe toată perioada în care cel mic doarme sau stă în pătuț. Salteaua este fabricată în Uniunea Europeană – respectă toate prevederile privind calitatea deplină și siguranța copilului.

Pentru și mai multe detalii și pentru a vizualiza întreaga gamă de pătuțuri din lemn cei interesați pot accesa nichiduta.ro. În această perioadă, Nichiduță îi întâmpină pe părinți cu reduceri pe măsura așteptărilor.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here