Pentru ca o afacere care intreprinde activitati comerciale sa poata functiona in deplina legalitate, cu echipamente conforme prevederilor legale, fara neplaceri aparute in procesul de vanzare si gestionare monetara, trebuie sa detina case de marcat de calitate.

Ce optiuni ar trebuie sa aiba o casa de marcat?

In primul rand, aceasta trebuie sa fie in conformitate cu prevederile legale, sa functioneze fara erori si sa nu fie nevoie sa o schimbi la scurt timp dupa achizitionare. Mai mult decat atat, trebuie sa accepte mai multe tipuri de plata: numerar (implicit), card bancar, voucher, credit, metode moderne de plata, tichete cadou, tichete de masa, programabile. De asemenea, sa aiba mai multe moduri de functionare:  de vanzari, intocmire de rapoarte, intocmire de rapoarte fiscale, programare, informatii despre rapoarte AMEF, conexiune PC, service, teste si jurnal electronic.

Conexiunea cu PC

Comunicarea cu PC-ul este esentiala pentru programarea, citirea si emiterea de rapoarte din baza de date a articolelor. Se pot configura parametrii AMEF si se pot emite bonuri fiscale, rapoarte de inchidere si emitere de documente nefiscale din aplicatii software externe. In plus, trebuie sa aiba o viteza de tiparire mare, imprimare grafica, ecran operator si ecran pentru client, alimentare cu capacitate suficient de mare, baterie interna ceas care sa asigure o  functionare de lunga durata dupa deconectarea de la sursa de curent si, bineinteles, interfete pentru dispozitive suplimentare. 

Ce dispozitive suplimentare necesita o casa de marcat?

In primul rand, trebuie sa poata sa fie configurata, sa lucreze in mod vanzari, mai exact inregistrare cu cod de bare, cantar, afisaj extern pentru clienti. Astfel, o  casa de marcat de calitate trebuie sa aiba terminal bancar si conexiune PC si posibilitatea de a adauga un USB, pentru mai multa memorie. Totodata, trebuie sa aiba GPRS incorporat, adica un serviciu de pachete comutate pentru comunicatii mobile de date.

Casele de marcat Datecs

Casele de marat Datecs, comercializate de Cria Soft, pe langa toate optiunile esentiale, aduc in plus un meniu prietenos, special reconfigurat, interfete multiple, inclusiv LAN, modem de comunicatie incorporat si PIN PAD ready pentru conectarea dispozitivelor de acceptare carduri bancare marca DATECS. De asemenea, pentru o utilizare mai simpla acestia vin in ajutor cu o tastatura in limba romana.

Daca doresti sa-ti achizitionezi o casa de marcat in conformitate cu normele legale si care sa-ti faciliteze munca, cu un software prietenos, intra pe site-ul celor de la Cria Soft si alege-ti modelul potrivit pentru afacerea ta! In plus, dupa achizitionare unei de case de marcat trebuie intocmit dosarul ce trebuie depus, ulterior, la Directia Generala a Finantelor Publice. Iar pentru ca procesul este unul mai complicat Cria Soft, te ajuta sa il duci la bun sfarsit, pe pasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here