Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Digi 24, că presiunile venite de la Bruxelle i-a împiedicat pe Viorica Dăncilă și Tudorel Toader să dea OUG pe justiție.

„Doamna Viorica Dăncilă și domnul Tudorel Toader refuză să dea OUG și îl refuză pe domnul Dragnea. Cu o influență bună a oficialilor de la Bruxelles, cu influența ambasadorilor, pe care doamna Dăncilă i-a atacat, dar pe care i-a ascultat, cu ajutorul socialiștilor europeni, pe care eu eram foarte supărat că nu iau poziție, uite, că până la urmă au reacționat. Toate aceste influențe au contat”, a declarat Victor Ponta.

El a adăugat că discursul de vineri al liderului PSD, Liviu Dragnea, la mitingul de la Craiova se apropie de discursul PRM și al fostului lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor.

„Lansarea pe stadion mi-a făcut rău, s-au făcut comparații cu Coreea de Nord. Duminică avem lansare de candidați, va fi cu totul altfel. Lucrurile s-au schimbat. Acest gen de folosire a maselor și discursul lui Dragnea – este discursul lui Vadim Tudor, anii 2000”.

„Eu și Mircea Geoană am încercat să ridicăm acest electorat. Noi toți știm că ce spune dl Dragnea e o minciună, nu se pot dubla pensiile, în condițiile în care nu ai acum bani de pensii și te împrumuți, e o manipulare foarte jos”, a răspuns acesta, întrebat fiind de discursul lui Liviu Dragnea.

Președintele PSD a transmis vineri un mesaj critic europenilor, spunând că UE nu înseamă ca resursele naționale să nu fie în proprietatea țării.

„Ni s-a spus că resursele noastre nu sunt ale noastre, că să fim bucuroși și să facem cu mâna la conducta cu petrolul, că așa trebuie să fie integrarea, că mai importante sunt interesele Europei, că asta înseamnă UE. Au fost minciuni. Orice german, spaniol, belgian, olandez, se gândește în special la țara lui. UE nu a fost creată să facă rău țărilor care intră. Dar dacă România a fost condusă de oameni fără coloană vertebrală, au mers cu capul plecat, ce-i drept capul plecat sabia nu-l taie.”, a declarat Liviu Dragnea.

SURSA: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here