Stilul de viata modern ne-a invatat ca trebuie sa fim pragmatici si sa alegem cai cat se poate de usoare pentru a minimiza costul de intretinere a achizitiilor, dar si investitiile.

Tot mai multi oameni abandoneaza bicicletele si chiar masinile in favoarea unei trotinete electrice. Acest lucru se datoreaza numeroaselor avantaje pe care le poate oferi o trotineta electrica.

Unul dintre avantajele trotinetelor electrice este manipularea acestora. Sunt mai usoare decat bicicletele cu dimensiuni reduse. Prin urmare, sunt foarte compacte si usor de transportat. Astfel, o trotineta, te va insoti peste tot, chiar daca doresti sa o transporti cu tine in metrou. Putem spune astfel ca trotinetele sunt mai ergonomice decat alte vehicule si mai usor de utilizat.

Un alt avantaj al trotinetelor electrice este ca pot fi pliate. Astfel, se incadreaza cu usurinta in portbagaje. Trotinetele, care pot fi chiar si mai multe, isi vor gasi astfel un loc discret in portbagajul masinii. O poti lua in vacanta sau in calatorie, atat pe a ta, cat si pe cea a sotiei sau pe cea a unui prieten.

Daca intrebi un utilizator care sunt avantajele trotinetelor electrice el va spune ca este o metoda buna de transport. Inainte, foarte putini oameni isi puteau imagina calatoria cu un astfel de vehicul. Dar, in timp, lucrurile s-au schimbat.

Avantajul unei trotinete electrice este ca are o greutate mica si cu ajutorul ei este mai practic sa acoperi distante scurte. Un alt atuu este faptul ca utilizarea ei nu necesita niciun curs prealabil. Fie ca vorbim despre copii sau adulti, este potrivita pentru toata lumea. Unul dintre avantajele majore ale acestui dispozitiv este ca utilizatorul isi poate gestiona mai bine timpul.

Comparativ cu un model clasic, modelele electrice au avantajul de a oferi un vitezometru mai bun. Nu mai riscati sa ajungeti cu intarziere la munca (sau la o programare) din cauza blocajelor care ingreuneaza traficul. Evident, mai intai va trebui sa incarcati corect bateria vehiculului. Astfel, puteti face intreaga calatorie fara sa va faceti griji pentru constrangerile de transport.

La inceput, trotinetele au fost instrumente de agrement pentru copii. Domeniul electric nu a pierdut din vedere acest obiectiv principal. Fie ca sunt echipate cu motoare sau nu, toate modelele pot fi folosite ca hobby pentru adolescenti si adulti. In timpul liber, poti folosi aparatul pentru activitati de relaxare individuale sau de grup.  

Poti sa te distrezi bine cu familia si prietenii, mai ales ca manipularea sa necesita doar forta fizica minima. Acest lucru se datoreaza in principal motorizarii sale, ceea ce il face mai putin obositor decat un scuter clasic. Datorita dimensiunii sale, are avantajul de a fi folosit absolut peste tot: in gradina, intr-un parc, intr-o parcare.

Pe langa faptul ca este un instrument de agrement, va permite, de asemenea, sa va mentineti intr-o stare fizica buna. Acesta este unul dintre marile avantaje al trotinetelor electrice. Intr-adevar, acestea nu au locuri. Prin urmare, soferul este obligat sa ramana in picioare pe aceasta in timpul calatoriei. 

Care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un astfel de vehicul?

-Pretul (de la 2000 lei is sus);

-Autonomia (Distanta pe care o poti parcurge inainte de a ramane fara baterie);

-Viteza maxima (cele mai multe modele ating 20-30km/h);

-Greutatea (pentru ca nu o poti lasa afara, vei cauta o trotineta cu greutate acceptabila pentru a o putea duce cu tine);

-Greutatea admisa (un detaliu de care trebuie sa tina cont persoanele supraponderale, deoarece majoritatea trotinetelor accepta pana la 100kg);

-Puterea motorului;

-Tipul franelor;

-Suspensii;

-Cauciucuri;

-Design (lumini, culoarea);

-IP rating (rezistenta la praf si apa – ingress protection);

Deoarece este un instrument electric, este usor de manipulat, iar pentru cei interesati de trotineta electrica pret, internetul este calea cea mai simpla pentru astfel de informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here