Președintele Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe personalități civile cu prilejul Zilei Naționale a României. Printre cei decorați se numără și doi profesori de liceu și un profesor universitar din Cluj-Napoca, scrie Cluj24.ro.
Este vorba de Alexandru Cristian Dudău, director şi profesor de limba latină la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, Ștefan Huber, profesor de fizică la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” și de profesor universitar doctor Adrian Marian Roşan de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Departamentul de Psihopedagogie Specială a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

De asemenea, șeful statului a decorat cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler mai mulți medici și manageri de spital.

Profesorul universitar doctor Silviu Constantinoiu, medic la Spitalul Clinic Sf. Maria din Bucureşti, a primit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Ofiţer. La ceremonie au participat și ministrul Educației, Ligia Deca, și cel al Sănătății, Alexandru Rafila.

Citește și: Motivul pentru care Iohannis a executat SIE de 1 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here