Miercuri 19 februarie 2013, de la ora 18.00, la Fabrica de pensule va avea loc un atelier-discutie urmat de o degustare de brânză, pâine şi vin. Printre invitati se numara Julien Bourdaries – bucătar şef şi Damien Bonnet, viticultor (Gaillac, Franţa), precum şi producători români locali. Julien Bourdaries este bucătar chef şi administrator al bistro-ului cu vinuri naturale Vigne en Foule în Gaillac, nu departe de oraşul Toulouse. Vigne en Foule a fost recompensat în 2010 de către ghidul parizian ’’FOODING’’ cu titlul de ’’cel mai bun bistro à vin din Franţa’’, Julien Bourdaries este un perfectionist în căutare de tehnici şi gusturi noi ce respectă materia primă de calitate.

Damien Bonnet, proprietar al Domeniului Brin face parte din noul val al viticultorilor tineri deschişi unei noi abordări în producţia de vinuri de calitate specifică regiunii Gaillac dar şi Franţei în general. O concepţie mult mai respectuoasă pentru consumator şi mediu inconjurător, cu intervenţii minime în cramă pentru a obţine vinuri de ’’terroir’’ cu GUST inimitabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.