Consiliul Județean Cluj a semnat la mijlocul acestei luni un contract de peste un milion de lei pentru dotarea Spitalului Clinic pentru Copii din Cluj Napoca.

Autoritatea județeană va cumpăra de la Deltamed o ambulanță pentru transport pacienți cu suma de 344.900 lei, fără TVA, iar de la SIEMENS HEALTHCARE SRL va achziționa un Aparat de grafie digitală cu fixare pe tavan cu detector digital wireless în valoare de 838.000 lei, fără TVA.

Dacă firma Deltamed nu mai are nevoie de nicio prezentare, societatea Siemens Healthcare a semnat în pandemie contracte de 70 milioane lei.

Cele mai multe contracte le-a încheiat cu spitale din țară care au achiziționat computere tomograf sau scanere RMN. Deși are doar 4 ani de când este înființată, societatea a avut anul trecut o cifră de afaceri de 246 milioane de lei și un profit de 9,2 milioane. Acționar majoritar cu 99 la sută este Siemens Healthineers Holding, cu sediul în Haga, Olanda. Administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice sunt Radu Vasile Leocovici şi Florin Niculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here