Poliția Capitoliului a anunțat că 17 membri ai Congresului au fost arestați, printre care se numără și Alexandria Ocasio-Cortez, la Washington, în urma unui protest în sprijinul dreptului la avort, notează AFP, conform Flux24.

După mai multe avertismente primite din partea oamenilor legii, protestatarii au refuzat să părăsească strada, situată între Capitoliu şi Curtea Supremă. Poliția a arestat 35 de persoane, iar potrivit site-ului Axios, cei 17 parlamentari arestați, membri ai Camerei Reprezentanților, sunt democrați și în principal femei.

Democraţii şi preşedintele Joe Biden încearcă să-şi mobilizeze electoratul în jurul acestei probleme, în vederea alegerilor de la jumătatea mandatului prevăzute în noiembrie.

Citește și articolul: Înregistrare video cu Joe Biden care se lăuda cu bombardarea Serbiei

1 COMENTARIU

  1. Doamna Narita,pai Democratia nu vrea sa fie vocea criminalilor,in acest caz.Avortul inseamna crima cu acordul unui tata,unei mame,unui doctor si a unui Guvern.Deci la aceasta crima participa,aha…ditamai criminalii.Viata unei fiinte omenesti este data de Dumnezeu,la fel si moartea.Un sinucigas comite o crima,dar care nu poate fi admonestat decat de Biserica ,ucisul fiind mort,societatea nu-l mai poate condamna la inchisoare pe viata.Dar Biserica asculta poruncile lui Dumnezeu,nu-l slujeste la inmormantare.Mortul este ingropat in pamantul din care a fost plamadit fara aprobarea divinitatii.Dar vorbind de Democratie vreau sa adaog faptul ca ea Democratia nu este decat un haos in societatea umana.Pentru lamuriri in privinta aceasta invatati din ideologia Miscarii Legionare expusa in „PENTRU LEGIONARI”si „CARTICICA SEFULUI DE CUIB”scrise de marele Corneliu Zelea Codreanu,Scrieri care repreazinta o pagina stralucitoare a istoriei neamului nostru dintre cele doua razboaie mondiale,pagina de istorie care se vrea ascunsa intr-un mod pe cat de ridicol pe atat de tampit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here