Sursa foto: Facebook

România a devenit, imediat după Revoluție, o adevărată republică bananieră, unde nulitățile și analfabeții au luat cu asalt aproape toate funcțiile politice. Pe lângă asta, unii, mult mai deștepți, și-au propus ca țel în viață să ocupe funcții în politică până la adânci bătrâneți.

Lăsând deoparte acest lucru, astăzi privim cu admirație spre Apahida, mai exact la alegerile organizației locale PSD, unde primarul Grigore Fati a câștigat, fără emoții, un nou mandat ca președinte.

Un lucru bine de știut este faptul că la alegerile care au avut loc pe 6 noiembrie, Grigore Fati nu a avut contracandidat, ceea ce arată clar opusul așa-zisei democrații prin care social-democrații plutesc. „El lider maximo” a declarat pentru Ziua de Cluj că nu a avut emoții, în condițiile în care a fost singurul care și-a dorit această funcție.

Gargara politică, prin veșnicele discursuri de ales al poporului, a prins bine celor prezenți la eveniment, printre care enumerăm doar câțiva: Alexandru Cordoș – președinte PSD Cluj, Horea Chirtes – secretar executiv PSD Cluj, Ioan Oleleu – vicepreședinte ANSVSA, Laura-Elena Chiorean – președinte OFSD Cluj sau Luana Șerban – președinte TSD Cluj .

După tirada în care și-a exprimat punctele de vedere cu privire la viitorul organizației, dragostea față de robinetul de la stat cu bani mulți l-a determinat să-și anunțe și candidatura sa pentru un nou mandat de primar. Să vedem dacă și acum va avea contracandidat sau nu. În cel mai bun caz va ajunge ca președintele americanilor, care va saluta pe contracandidații săi invizibili, iar lupta abia atunci începe.

Reamintim că la evenimentul din 6 noiembrie au fost validați aproape 50 de membri noi în organizația PSD Apahida.

Citește și: Virgil Popescu: Am depăşit 3 miliarde de metri cubi de gaze naturale în depozite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here