Radu Cristescu, exclus din PMP în urmă cu un an, a depus la Parchetul General o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. El îl acuză pe fostul preşedinte că nu avea dreptul să candideze pentru că ar fi fost colaborator al Securităţii.

”Azi am depus un Denunț la Parchetul General împotriva fostului președinte Traian Băsescu. Având în vedere datele aparute in mass media din care reiese faptul că a deținut calitatea de colaborator al Securității, nu avea dreptul de a candida si de a fi ales in functia de Presedinte al Romaniei – functie pe care a detinut-o pe parcursul unui numar de doua mandate si respectiv de fi inclus in anul 2016 pe listele la alegerile parlamentare și inclusiv nu avea dreptul de a candida și de a fi ales in functia de senator in Parlamentul Romaniei si de asemenea nu avea dreptul de a candida la alegerile europarlamentare din 2019”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

(w670)

1 COMENTARIU

  1. Cine sa il pedepseasca ca procurorii si magistratii nu sunt in stare sa il trimita in judecata din cauza faptului ca ii are pe toti la mana cu diferite ilegalitati din timpul mandatului sau si le inchide gura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here