Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, a avut recent o ieșire nervoasă în fața unor jurnaliști, declarând că nu mai acceptă nesimțirea și tupeul acestora și amenițându-i cu retragerea acreditării.

Ben Oni Ardelean, deputat PNL și Vicepreședinte al Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Deputaților, a avut miercuri o ieșire nervoasă față de jurnaliștii care nu au fost primiți la o ședință a Comisiei pentru Politică Externă, comisie întrunită pentru a discuta despre evoluția situației din Republica Moldova. Deputatul PNL i-ar fi acuzat pe jurnaliști de nesimțire și tupeu.

„Nu mai încercați prin nesimțire și prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune: o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus că sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea. În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire”, a declarat acesta la Realitatea Tv, potrivit Hotnews

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here