Mai mulți protestari clujeni i-au așteptat aseară la aeroport pe deputații clujeni care au votat modificările la legile justiției. Este vorba de Horia Nasra și Cristina Burciu, de la PSD, şi Steluţa Cătăniciu, de la ALDE.

Cătăniciu este unul dintre deputații condamnați penal definitiv pentru incompatibilitate și vicepreședinte în cadrul Comisiei ”Iordache”.

Parlamentarii vizaţi au fost aşteptaţi cu la aterizarea cursei de Bucureşti cu bannere cu mesaje precum: „Clujul nu uită, Clujul nu iartă”, „Steluţa Cătăniciu, ai vândut Clujul unor hoţi, rămâi la ei”, „Clujenii nu sunt hoţi, voi pe cine reprezentaţi în Parlament?”, „Cetăţenii de oroare ai Clujului: Horia Nasta, Steluţa Cătăniciu, Cristina Burciu”, „Horia, îţi apune Steluţa” sau ”Steluţa, eşti incompatibilă cu Clujul”.

Cei trei parlamentari vizaţi nu au mai ieşit pe la poarta de sosiri, dar protestatarii l-au oprit pe liderul UDMR, Kelemen Hunor, sosit cu acelaşi avion. Manifestanţii i-au reproşat şi lui susţinerea modificărilor la Codurile Penale de către Uniune la comisille de specialitate, ceea ce îi face pe aleşii UDMR „complici ai PSD şi ALDE”.

”Lașii! Deputații Steluța Cătăniciu de la ALDE, Horia Nasra și Cristina Burciu de la PSD, toți aleși în Parlamentul României în Cluj au fugit astăzi de 7 cetățeni din acest oraș care își doreau un dialog cu aceștia.
Este posibil ca acești deputați să se simtă vinovați că au măcelarit Codul Penal din spirit de solidaritate cu șeful lor infractor, Liviu Dragnea. Oricum, imaginea cu cei trei înghesuiți lângă un WC în aeroport și cerșind de la angajații terminalului să-i ascundă pe la Protocol este una pe care eu nu o voi uita repede. În campanie nu mai știau cum să se pupe mai tare cu alegătorii și acum fug ca potârnichile de ei. Rușine!”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Mizerabil caracter in aceasta femeie Cataniciu , izvor nesfarsit de minciuni, de fake-uri cu care imbogateste latrinele Antena 3 si Romania tv seara de seara. Sluga-pres a lui Tariceanu. Desi are studii de drept rusinoase!!!, desi a pierdut procesul cu ANI, este una dintre cele mai parsive si imorale parlamentare. Bieti clujeni, trimiteti-o la latrina istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here