Sursa foto: 60m.ro

Deputatul clujean Alin Coleșa (AUR) a amintit că AUR a fost singurul partid care a votat contra oricărei reglementări legate de Certificatul Verde Digital Covid.

„În contextul apariției rapoartelor cu privire la efectele adverse ale vaccinării anti-Covid apar tot mai mulți falși luptători împotriva vaccinării obligatorii. O atenție specială trebuie să o dăm politicienilor deoarece legile au fost cele care au produs acest blestem numit Vaccinare Obligatorie, care ne-a condiționat dreptul la o existență în societate: de a lucra, de a învăța, de a călători, de a accesa servicii publice sau private”, a precizat parlamentarul clujean.

Reamintim că principalele pârghii legislative au fost Regulamentul UE privind certificatul verde digital Covid – 2021/0068(COD) și 2022/0031(COD) – și transpunerea lui în legislația națională prin OUG 68/2021, OUG 6/2022, OUG 184/2022 sau Legea 55/2020.


„La toate aceste legi singurul partid din Parlamentul României care a votat pentru Libertate a fost AUR. Să nu uităm asta!
Au doar 3 europarlamentari români care au votat inițiat împotriva acestui Certificat verde Covid, iar apoi, pentru prelungirea lui au fost doar 2. Singurul constant a fost Terheș.
În ansamblu, toate partidele românești din Parlamentul European, cu excepția PNȚCD (un singur europarlamentar), au votat pentru certificat, pentru vaccinare obligatorie, pentru dictatură.
Împreună cu oamenii am reușit să blocăm alte legi prin care dreptul la muncă ar fi devenit un coșmar pentru anumite medici sau profesori.
AUR – singurul partid care a votat contra oricărei reglementări legate de Certificatul Verde Digital Covid; singurul”, a conchis Alin Coleșa.

Citește și: Un parlamentar clujean anunță proteste de amploare împotriva privatizării Romsilva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here