Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul AUR de Cluj, Alin Coleșa, a precizat că Guvernul condus de Nicolae Ciucă încearcă „să ne tragă iar pe sfoară.” Parlamentarul a precizat că Executivul trebuie să se prezinte în fața Parlamentului cu un proiect de lege serios privind reglementarea pieței de energie.

„Reglementarea reală a pieței de energie înseamnă ca statul să nu mai încaseze sume colosale din buzunarele românilor, iar intermediarii să nu mai exploateze vulnerabilitățile din domeniu. Un preț apropiat de costuri ar genera un efect pozitiv în toată economia”, a scris Coleșa.

Totodată, deputatul de Cluj a precizat că AUR monitorizează „îndeaproape” situația dificilă pe care o traversează Republica Moldova, amintind că unirea cu România reprezintă cea mai bună soluție pentru securitatea țării.

„Unirea reprezintă singura soluție de securitate, inclusiv energetică, pentru populația dintre Prut și Nistru. Suntem cu inima alături de frații noștri și îi așteptăm să revină acasă”, a conchis Alin Coleșa.

Citește și: Ilie-Alin Coleșa: „Asistăm la o politizare structurală a instituțiilor de învățământ superior”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here