Deputatul PSD, Marius Sorin Bota, a transmis o sesizare primarului Emil Boc cu privire la activitatea desfășurată de poliția locală din Cluj Napoca.

În opinia deputatului acesti polițiști plătiți din banii clujenilor ar trebui să-și eficientizeze munca și să nu piardă vremea uitându-se unii la alții în timp ce este ridicată o mașină.

”Vineri, la ora 11:11 pe strada Constanța, colț cu strada Croitorilor un echipaj format din patru polițiști locali se ocupa de aceiași treabă, asistau muncitorii care ridicau o mașină parcată neregulamentar. Nu era suficient unul singur pentru constatare și formalități? Pentru salariile unor astfel de persoane, care pierd vremea, platim noi taxe și impozite? Nu aveau treabă și în altă parte?”, se arată în sesizarea transmisă. Deputatul a cerut luarea de măsuri în vederea sancționării acestor polițisti locali.

1 COMENTARIU

  1. Imaginea este de pe str. ION RATIU paralelâ cu pietonala din P ta UNIRII ,in ce privește politia localâ este precum spuneti in orele amiezii plin de ei dupâ lâsarea inturenicului ii poti câuta cu luminarea și totuși ni se spune câ programul dinșilor este non stop, a…la deschiderea Târgului de Crâciun de câtre Dl Primar erau destul de vizibili si nu numai ei ci si angajatii Rosal chiar dacâ ceasul arâta 19.30…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here