Sursa foto: Avertisment.net

Într-un text publicat pe Facebook, deputatul Daniel Ghițâ îi cere demisia ministrului Justiției.

Toată România îl plânge pe Rudel Obreja! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cât a trăit de ce nu ați sărit să faceți gălăgie ? Știa toată România că este nevinovat! Am țipat, despre abuzurile DNA, dosare la comandă. Câte telefoane a primit de la Lucian Bute din 2014-2023? Confirm Ovidiu Zara : nu a fost sunat!

Un infractor care violează copii, sunt lăsați liberi, iar un MARE sportiv a fost ucis, că se urmarea condamnarea unor politicieni, care deranja sistemul.

Leyla Denisa Obreja, fiica lui Rudel Obreja, a transmis un mesaj prin care cere demisia lui Cătălin Predoiu!

“În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii: judecătorii, procurorii, oamenii politici, directorii de penitenciare și toți ceilalți, care cu mâinile albe, vă lasă impresia că urmăresc virtutea țării, vă vor binele și vă scapă de corupție.

Ce făceau cei pe care îi alegem și îi hrănim, Avocatul Poporului, Președintele, atunci când CAMPIONUL LOR, CEL care le-a pus argintul și bronzul la picioare în ”89, CEL pe care l-au primit acasă în aplauze și îl puneau să pășească pe covoare de flori, CEL al cărui nume nu se va pierde în istorie, Rudel Obreja, își striga disperat durerea din spatele gratiilor?

Aș vrea să plătească corect, drept, DREPT așa cum a fost TATA, toți acei mulți-puțini care nu l-au auzit strigându-și durerea bolii care îl măcina, PENTRU CA ACEASTĂ CRIMĂ SĂ NU SE MULTIPLICE LA NESFÂRȘIT! Vreau să îngrop acest sistem al dosarelor făcute la comandă și al executărilor politice, atunci când îl îngrop pe TATA.

Vă cer tuturor să vă alăturați demersului de a solicita demisia de onoare a unor oameni dezonorabili, respectiv Ministrul Justiției Cătălin Predoiu și Directorul General Administrația Națională a Penitenciarelor, Dan Halchin! Acești Dumnezei în fața cărora am stat cu mâna întinsă 9 luni să ne mai dea un pic de viață! Să dispară România în care tronează corupția, arivismul, oportunismul și venalitatea.

TATA A IUBIT ENORM ROMÂNIA iar destinul ei rămâne acum în pumnii noștri. Luptăm?”, Leyla Denisa Obreja

Ultima dată când l-am văzut pe Rudel Obreja îmi trăgea atenția să am grijă că sistemul “decide dacă trăiești sau ești condamnat la moarte. Ai grijă că vei urma, iar lumea nu o să îți fie alături, decât familia! “. Nu credeam așa ceva! Eram sigur ca o sa i se facă dreptate!

Sportivii ( adevărați!) nu suportă niciodată nedreptatea!

Când învățăm să prețuim sportivii României?

Ieri .. a fost Rudel Obreja, azi poate esti tu, iar mâine am sa fiu eu? Câți dintre voi ieșiți pentru mine in stradă: nimeni!

Demisia, #CatalinPredoiu! O cere fiica lui Rudel Obreja. Vă cer demisia din Ministerul Justiției, public!

Voi ?

Dați share și lăsați un mesaj, vă rog!

Nihil Sine Deo

(Daniel Ghiță)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here