Sursa foto: Facebook/ Sabin Sărmas

Deputatul PNL, Sabin Sărmaș, a avut o întâlnire interregională de pregătire a Conferinței Plenipotențiarilor ITU, înainte de prima ședință a noii sesiuni parlamentare.

Conferința  va avea loc la București în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, iar Guvernul României a alocat 88 milioane de lei pentru a asigura finanțarea cheltuielilor aferente pregătirii, organizării și desfășurării conferinței.

Deputatul clujean a vorbit despre acele șanse pe care le primești doar o dată în viață și despre pregătirile necesare organizării conferinței Plenipotențiarilor ITU.

„Pe măsură ce procesul meu de pregătire pentru PP-22 se apropie de final (a fost ultima întâlnire interregională), îmi dau seama că-mi vor lipsi toate aceste evenimente, exerciții și discuții. Cu bune și rele, cu toate eforturile pe care a le-a presupus, a fost o experiență extraordinară, în care am crescut profesional, dar și ca om. E una din acele șanse pe care o primești o dată-n viață”, a declarat Sărmaș.

În încheierea mesajului său, deputatul clujean le-a mulțumit tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit pe parcurs și va face tot ce îi stă în putere să aplice în timpul conferinței de la București.

Rolul României privind dezvoltarea domeniul IT

„Ne mai despart doar 24 de zile de acest eveniment, despre care, vă spun sincer, are toate șansele să pună România pe harta mondială a comunicațiilor.

Un ultim briefing la Geneva în cursul săptămânii viitoare și apoi intrăm în linie dreaptă către conferință”, a conchis Sabin Sărmaș pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, la București, va avea loc Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU).

Organizarea Conferinței Plenipotențiarilor UIT la București oferă țării noastre oportunitatea de a-și consolida parteneriatele în domeniu, atât cu țările Uniunii Europene, cât și cu statele vecine externe spațiului comunitar. Reuniunea de la București este importantă, de asemenea, pentru promovarea sectorului IT&C din România, care contribuie în prezent cu peste 6% la PIB-ul României, se arată în comunicatul de presă al Guvernului României.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here