Sursa foto: Facebook

Parlamentarul clujean, Radu Molnar, a scris într-o postare pe Facebook că liderul AUR, George Simion, a încercat să țină un discurs la începerea anului școlar, dar a fost huiduit de elevi, chiar la liceul său.

„Poate pentru că tinerii școlari sunt prea europeni pentru a gira prezența unui extremist. Poate pentru că discursurile naționaliste ieftine nu țin la cei care au crescut și s-au format în cultura occidentală. Sau poate pentru că tinerii sunt deja mult mai deștepți decât cred politicienii”, a spus parlamentarul clujean.

Molnar a precizat că Simion nu reprezintă un model pentru noile generații, iar prezența sa la Liceul Gheorghe Lazăr a fost „de-a dreptul ridicolă.”

„Faptul că a absolvit Liceul Gheorghe Lazăr, iar azi e deputat, nu înseamnă că are legitimitate de a ieși în fața viitorilor absolvenți. La fel de ilegitim precum Ciucă și Cimpeanu care au ținut discursuri azi în școli, dar au diplomele plagiate. Iar asta ni se confirmă și prin faptul că liderul AUR nu a fost defapt invitat la ceremonie. George a participat de capul lui, însă tinerii europeni au dat astăzi clasă bătrânilor rusofili”, a conchis parlamentarul USR-PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here