Ingrid Vlasov, singurul designer roman invitat consecutiv la Saptamana Modei din Paris va participa in 10 martie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman, ce va reuni la Cluj-Napoca peste 300 de femei lider din Romania.

Ingrid Vlasov, este fiica fostului şef al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, liberalul Mihai Vlasov, şi soţul ei, creatorul de modă Marian Nedelcu. Ei sunt urmăriţi penal de procurorii anticorupţie pentru complicitate la abuz în serviciu. Folosindu-se de influenţa lui Vlasov, cei doi ar fi obţinut beneficii pe seama Romexpo, companie a Camerei de Comerţ. Ingrid Vlasov a fost plătită cu peste 20.000 de lei pentru ca imaginea firmei ei să apară în Buletinul Oficial al Camerei de Comerţ, în timp ce Nedelcu ar fi beneficiat de 220.000 de lei, fără să presteze ceva, precum şi de închirierea Casei Leda la chiria „derizorie” de 500 de lei pe lună, apoi de promisiunea de vânzare a acestui imobil cu doar 100.000 euro.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul modei, design-ului si al decoratiunilor interioare, pasiunea sa a fost recunoscuta si la nivel international, creatiile lui Ingrid Vlasov fiind purtate de celebritati precum Lady Gaga sau Rihanna. Colectiile sale vestimentare au fost prezentate de-a lungul timpului la Saptamana Modei din Paris, alaturi de Chanel, Valentino sau Alexander McQueen.

De fiecare data, designer-ul roman foloseste participarea la cea mai importanta saptamana a modei ca un prilej de a promova valorile romanesti traditionale introducand folclorul romanesc ca o sursa de inspiratie in colectiile sale, transformand ia romaneasca intr-un produs vedeta pe plan international, dar si national.

Cum poate pasiunea sa se transforme in succes aflam la The Woman

Ingrid Vlasov este unul dintre cei mai apreciati designeri romani atat pe plan national, cat si international. Atunci cand vorbeste despre ea, Ingrid Vlasov se caracterizeaza prin creatiile sale si profesia care o defineste: „Oamenii au pasiuni. Unii si le transforma in profesie. Eu ii numesc norocosi. Fac parte dintre ei”.

Succesul pentru ceea ce face a aparut rapid, recunoasterea internationala fiind materializata prin aparitii in publicatii prestigioase precum Vogue, Herald Tribune, L’Officiel Paris, New York Times sau Vanity Fair. In Romania, Ingrid Vlasov a colaborat de-a lungul anilor cu toate personalitatile din showbizz, castigand numeroase premii de specialitate atat ca designer, cat si pentru stilul propriu.

In cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, Ingrid Vlasov va impartasi din experienta sa publicului prezent. Aflat la V-a editie, evenimentul reuneste in 10 martie femei dornice de a se dezvolta pe plan profesional si personal prin abordarea subiectelor legate de leadership, management, stil de viata sau CSR in cadrul prezentarilor, dezbaterilor si workshop-urilor incluse in agenda evenimentului.

Peste 10 speakeri vor participa la cea mai importanta conferinta de leadership feminin din Cluj-Napoca precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Mihaela Ginju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania), Cristina Savuica (Country Manager Lugera), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania si Bulgaria) si Roxana Dobrescu (Senior HR Manage Avon Romania&Moldova).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here