Florin Dobre, cunoscut ca fiind designerilor hipsterilor, va avea în această seară o prezentare de modă într-un club de fițe din oraș.

Designerul vine în Cluj odată cu Centenarul Marii Uniri pentru a-și prezenta ultima colecție numită „REZIST în România 100”.

De la prima prezentare, numită „Debut”, care a fost inspirată de stilul urban al Londrei, Florin Dobre a reușit să producă un adevărat șoc al modei în zona masculină.

De atunci și până în prezent, designerul a reușit să atragă admirația celor mai în vogă reviste de modă internaționale, Vogue și GQ, precum și titlul de Best International Designer la „Serbia Fashion Week”. Cea mai recentă apariție a designerului este in magazinul UOMO Collectione, fiind o adevărată premieră pentru un designer român.

Anul acesta designerul vine cu o colecție care dorește să (re)pună în valoare frumusețea românului iubitor de autentic și să păstreze vie dorința românașului mândru de țara sa.

Miercuri, 23 mai, începând cu ora 13:00, vă invităm pe voi românii iubitori de valori să fiți alături de noi in cadrul evenimentului Monin Cup & Super Show România, unde cei mai talentați barmani din țară vă vor încânta papilele gustative cu cele mai spectaculoase cocktail-uri într-o întrecere surprinzătoare, iar designerul Florin Dobre vă va purta într-un spațiu al clasicului, bunului gust și al valorilor autentice românești .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here