Cu ajutorul platformei vreaudespagubiri.ro, lupta pentru despăgubiri a victimelor accidentelor rutiere devine mai ușoară. Platforma ajută la asigurarea și despăgubirea corectă a victimelor care au acest drept.

Prima firmă din țară specializată în obţinerea despăgubirilor pentru vătămări corporale şi decese din accidente rutiere se află la Cluj-Napoca. După sute de cazuri soluţionate, Despăgubiri RCA a lansat la începutul lunii martie site-ul vreaudespagubiri.ro, o platformă nouă, modernă, pe care sunt mai uşor de accesat toate informaţiile de care o posibilă victimă a unui accident rutier are nevoie, precum şi soluţiile, procedurile prin care aceasta poate obţine despăgubirea pe care o merită, informează Ziua de Cluj.

„Pornită din dorința de a ajuta oamenii, Vreaudespagubiri.ro se remarcă prin modalitatea de abordare a fiecărui caz în parte, prin dedicarea față de client, grijă și meticulozitate. Fiecare client beneficiază de o analiză gratuită a cazului pe baza actelor primite, se întocmește un dosar de despăgubire, iar mai apoi se trece la parcurgerea propriu-zisă a procedurii prin reprezentare și asistare la negocieri, apoi în instanță, prin avocat specializat angajat și plătit de firmă. Vreaudespagubiri.ro pune în centrul activităţii Omul cu nevoile și suferințele sale, aflat într-o situație critică. Procedura de obținere a despăgubirilor se desfășoară în parteneriat cu clientul, cu care ținem permanent legătura și pe care îl informăm asupra fiecărei etape pe care o parcurgem. Această disponibilitate a noastră determină o relație de încredere, esențială pentru confortul psihic al victimei, care de multe ori își pune viitorul în mâinile noastre. Este important să amintim că toate cheltuielile le susținem noi, iar clientul plătește numai după ce a încasat despăgubirea”, declară Artur Vutcovici, administratorul firmei.

Trăim într-un secol al vitezei, este recomandat ca oamenii să fie informați și să fie conștienți că există o firmă de încredere la care pot apela în caz de astfel de situații neprevăzute și care le asigură tot suportul și ajutorul uman, tehnic și logistic pentru ca viaţa să-şi urmeze cursul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here