Au apărut noi detalii în presă în legătură cu tatăl copilului de 8 ani, despre care se crede că și-a ucis fiul.

Voluntarii CERT Rescue, dar și alte echipaje de salvare și recuperare din munți, au participat marți la ampla operațiune de prindere a tatălui bănuit că și-a înjunghiat copilul.

Au participat 15 mașini, din care 5 mașini de la Cert Rescue. Am avut dispoziție de la coordonator să nu se între în zonele de căutare fără un polițist sau jandarm în mașină, pentru că se considera că cel urmărit este periculos. 

Nimic nu se știa pe unde este. Omul a fost reperat pe camerele de termoviziune de pe elicoper. Aparatul de zbor a coborât deasupra unui lan de porumb și a zburat la intimidare la 2 metri înălțime. Bărbatul s-a speriat și a fugit. S-a dus spre sat și a fost văzut de un sătean, care a alertat poliția și a fost prins.

Era psihic distrus. Nu vorbea coerent. A primit îngrijiri pentru că a încercat să își taie venele și a fost băgat rapid în mașină pentru a primi îngrijiri”, au povestit cei de la Cert Rescue, conform știridecluj.ro.

Tatăl suspectat că și-a omorât copilul de 8 ani a fost reținut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru 24 de ore.

Bărbatul este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, scrie mediafax.ro.

Procurorii au stabilit că în seara de 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său, în vârstă de 8 ani, după care, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2020, l-a omorât.

Bărbatul de 46 de ani va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here